in , , , , , ,

Πώς να φτιάξετε μια ψάθινη τσάντα με 2 ψάθινα σουπλά και μια δερμάτινη ζώνη. Εύκολα και οικονομικά – Οδηγίες + Βίντεο! Από την Vlogger Vivika Vika.

Η απίθανη DIY & Travel Vlogger Vivika Vika μας παρουσιάζει έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο για να φτιάξουμε υπέροχες τσάντες με ψάθινα σουπλά!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για να φτιάξουμε μια ψάθινη τσάντα εύκολα και οικονομικά θα χρειαστούμε:

2 ψάθινα σουπλά, σχοινί γιούτας, ύφασμα και μια δερμάτινη ζώνη.

Αρχικά κολλαμε ύφασμα επάνω στα 2 σουπλά, χρησιμοποιώντας πιστόλι σιλικόνης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Στη συνέχεια αφαιρούμε το περιττό ύφασμα.

Έπειτα υπολογίζουμε πόσο σχοινί θα χρειαστούμε για να δημιουργήσουμε το πλαίσιο της τσάντας και αρχίζουμε να κολλάμε λωρίδες σχοινιού τη μία δίπλα στην άλλη, με σιλικόνη.

Στη συνέχεια κολλάμε το πλαίσιο που δημιουργήσαμε από σχοινί επάνω σε ύφασμα, με σιλικόνη και αφαιρούμε και παλι το περιττό ύφασμα, αφήνοντας όμως ελάχιστα εκατοστά υφάσματος γύρω, ώστε να μπορέσουμε να ενώσουμε το κομμάτι που δημιουργήσαμε, με τα 2 σουπλά, κολώντας τα επίσης με σιλικόνη.

Τώρα που πήρε μορφή η τσάντα μας, στα σημεία που βάλαμε σιλικόνη στο τέλος για να ενωθούν τα τρία κομμάτια μεταξύ τους, ράβουμε με βελόνα και κλωστή για ακόμα πιο σταθερό κράτημα.

Έπειτα σημαδεύουμε και τρυπάμε τη ζώνη στα σημεία όπου θα περάσουμε κλωστή για να την ενώσουμε με τη τσάντα και να δημιουργηθεί το χερούλι της.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η τσάντα μας είναι έτοιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια απλή βόλτα, στην παραλία, ακόμα και για τα ψώνια μας.

Δείτε το βίντεο

Καλές δημιουργίες!

Την Vivika Vika θα την βρείτε μαζί με τις υπέροχες δημιουργίες και τα Βιντεάκια της στο Κανάλι της στο Youtube – Κάντε την εγγραφή σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε μοναδικά μπολ από το κέλυφος μιας καρύδας – Οδηγίες + Βίντεο! Από την Vlogger Vivika Vika.

4 Σπιτικές συνταγές για πιο πυκνά Μαλλιά!