in , , , , ,

5 Χρώματα τοίχων που μειώνουν το άγχος!

5 Χρώματα τοίχων που μειώνουν το άγχος

5 Χρώματα τοίχων που μειώνουν το άγχος!

Τα χρώματα στη διακόσμηση του σπιτιού είναι πολύ σημαντικά. Αυτό που προσέχουμε όλοι είναι να ταιριάζουν τα χρώματα των επίπλων με τα χρώματα των τοίχων. Επιλέγουμε αποχρώσεις που μας αρέσουν για να περνάμε ευχάριστες ώρες όταν είμαστε στο σπίτι μας. Υπάρχουν όμως κάποιες επιλογές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Κάποια χρώματα τοίχων βοηθάνε στη μείωση του άγχους και του στρες. Αυτός είναι ένας λόγος να προσπαθείς να συνδυάσεις τους τοίχους με τα έπιπλα σου και όχι το αντίστροφο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν άγχος στις μέρες και ψάχνουν τρόπο καταπολέμησης. Γι αυτό θα σου δώσω 5 εξαιρετικές ιδέες που μειώνουν το άγχος.

Ποια χρώματα τοίχων μειώνουν το στρες!

Απαλό γκρι

5 Χρώματα τοίχων που μειώνουν το άγχος
Το απαλό γκρι έχει την ιδιότητα να σε ηρεμεί.

Το απαλό γκρι έχει την ιδιότητα να σε ηρεμεί. Είναι μια πολύ καλή επιλογή χρώματος για τους τοίχους τους σπιτιού για να σε βοηθήσει με τη μείωση του στρες. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του γκρι που μπορείς να βρεις και να επιλέξεις ανάλογα με το δωμάτιο που θέλεις να το χρησιμοποιήσεις. Αν, για παράδειγμα, το δωμάτιο είναι μικρό επίλεξε πιο ανοιχτές αποχρώσεις για να φαίνεται πιο φωτεινό και συνεπώς μεγαλύτερο. Δες ακόμη τι χρώματα να επιλέξεις για ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο!

Έντονο γαλάζιο

5 Χρώματα τοίχων που μειώνουν το άγχος - Έντονο γαλάζιο
Μία ακόμη απόχρωση που βοηθάει στη μείωση του στρες, αλλά δίνει και ζωντάνια στον χώρο, είναι το έντονο γαλάζιο

Μία ακόμη απόχρωση που βοηθάει στη μείωση του στρες, αλλά δίνει και ζωντάνια στον χώρο, είναι το έντονο γαλάζιο. Είναι επίσης ένα χρώμα που οι «κανόνες» του Feng Shui αναφέρουν ότι μειώνει την πίεση του αίματος και μειώνει το άγχος. Χρησιμοποίησε μια ουδέτερη και απαλή απόχρωση που θα σε κάνει να ηρεμείς κάθε φορά που βρίσκεσαι στο συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού σου. Δες ακόμη Φενγκ Σούι: Μην αφήνετε τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας, εκτός από ένα πράγμα!

Ροζ

5 Χρώματα τοίχων που μειώνουν το άγχος  - Ροζ
Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του ροζ αλλά αυτή που βοηθάει περισσότερο για το στρες είναι η ανοιχτή απόχρωση

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του ροζ αλλά αυτή που βοηθάει περισσότερο για το στρες είναι η ανοιχτή απόχρωση σάπιου μήλου ή του πολύ ανοιχτού ροζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα δωμάτια και έχει την ιδιότητα να δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, ηρεμεί το μυαλό κάθε φορά που το βλέπεις.

Μωβ λεβάντας

5 Χρώματα τοίχων που μειώνουν το άγχος - Μωβ λεβάντας
Το μωβ της λεβάντας είναι ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο χρώμα.

Το μωβ της λεβάντας είναι ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο χρώμα. Εκτός από αυτό όμως έχει κι αυτό την ιδιότητα να σε ηρεμεί όταν έχεις στρες και νιώθεις πιεσμένος. Οι πιο απαλές αποχρώσεις αυτού του χρώματος έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην καταπολέμηση του άγχους, και είναι ένα χρώμα που θα πρέπει σίγουρα να έχεις σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σου για να νιώθεις ευεξία. Δες ακόμη Ριζική αλλαγή του υπνοδωματίου σε ένα 48ώρο! [Βίντεο]!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Λευκό

5 Χρώματα τοίχων που μειώνουν το άγχος - Λευκό
Το λευκό έχει την ιδιότητα να κάνει το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο

Το λευκό έχει την ιδιότητα να κάνει το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας. Είναι το πιο χαρακτηριστικό χρώμα που χρησιμοποιούν πολλοί για να ηρεμήσουν και να διώξουν από πάνω τους όλη την αρνητική ενέργεια.

Επίσης, είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί με τα έπιπλα που βρίσκονται στο χώρο. Τέλος, είναι ουδέτερο, πράγμα που το κάνει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. 
via

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ιδέες διακόσμησης βιβλιοθήκης

82 ιδέες για μια στυλάτη βιβλιοθήκη

Τι πρέπει να αποφεύγουμε να τρώμε ή να πίνουμε με άδειο στομάχι

Τι πρέπει να αποφεύγουμε να τρώμε ή να πίνουμε με άδειο στομάχι!!!