Αυτό το γλυκάκι σίγουρα θα το έχετε ξανασυναντήσει. Ζύμη σφολιάτας με κανέλα και ζάχαρη. Βγαίνει υπέροχο, είναι οικονομικό και φτιάχνετε στο άψε σβήσε. Παρακάτω βέβαια θα δείτε και τον τρόπο για να έχει όμορφο σχήμα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά:
Φύλλα σφολιάτας
κανέλα
ζάχαρη
Ανοίγετε τα φύλλα σφολιάτας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σπιτικά εάν γνωρίζετε πώς να φτιάξετε σφολιάτα) και πασπαλίζετε με κανέλα και ζάχαρη. Χαρακώνετε κάθετα το φύλλο και το τυλίγετε σε φλογέρα. Στη συνέχεια το κάνετε κουλούρα. Μπορείτε να αλοίψετε με αυγό ή να πασπαλίσετε σουσάμι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
Καλή επιτυχία!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!