Αυτό το γλυκάκι σίγουρα θα το έχετε ξανασυναντήσει. Ζύμη σφολιάτας με κανέλα και ζάχαρη. Βγαίνει υπέροχο, είναι οικονομικό και φτιάχνετε στο άψε σβήσε. Παρακάτω βέβαια θα δείτε και τον τρόπο για να έχει όμορφο σχήμα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά:
Φύλλα σφολιάτας
κανέλα
ζάχαρη
Ανοίγετε τα φύλλα σφολιάτας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σπιτικά εάν γνωρίζετε πώς να φτιάξετε σφολιάτα) και πασπαλίζετε με κανέλα και ζάχαρη. Χαρακώνετε κάθετα το φύλλο και το τυλίγετε σε φλογέρα. Στη συνέχεια το κάνετε κουλούρα. Μπορείτε να αλοίψετε με αυγό ή να πασπαλίσετε σουσάμι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
Καλή επιτυχία!
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!
Visited 37 times, 1 visit(s) today
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο
Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!