in , , , ,

15+1 προτάσεις για να αλλάξετε το ψυγείο σας με αυτοκόλλητα – Προτάσεις αγόρας.

Ολοένα και μεγαλώνει το ρεύμα των καταναλωτών που χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα διακόσμησης και όχι άδικα, αφού είναι μια πολύ οικονομική λύση ανανεώσης παλιών αντικειμένων, ηλεκτρικών συσκευών, τοίχων, ακόμα και πλακιδίων.
Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα αποτελούν κορυφαία επιλογή και πλέον είναι πολύ ανθεκτικά, μπορούμε να τα βρούμε σε διάφορες υφές, αποχρώσεις και σχέδια, να προσαρμοστούν στις δικές μας ανάγκες.
Η δική μας πρόταση αγοράς σε αυτό το άρθρο είναι τα αυτοκόλλητα για τα ψυγεία. Ένα παλιό ψυγείο ή ένα φθαρμένο ψυγείο μπορεί να αλλάξει εντελώς όψη αρκεί να διαλέξετε τις διαστάσεις και το σχέδιο που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τα περισσότερα είναι υφασμάτινα αυτοκόλλητα ψυγείου εκτυπωμένα σε πρωτοποριακό υφασμάτινο υλικό που δίνει βάθος στο θέμα και ένταση στα χρώματα!
Χρησιμοποιείται μη τοξικό αυτοκόλλητο ύφασμα και εκτυπώνεται με μελάνια νερού φιλικά προς το περιβάλλον
 Είναι λεπτό, δεν σκίζεται εύκολα και δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας στις επιφάνειες. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του ψυγείου σας μπορείτε να το κόψετε πανεύκολα με ένα ψαλίδι ή κοπίδι. Μπορεί να κολληθεί και στα πλαϊνά του ψυγείου.
ΔΩΡΟ Ειδική τσόχινη κάρτα εφαρμογής αξίας 3€
Καθαρίστε απαλά με ένα στεγνό πανί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Υπέροχο DIY για να Φτιάξετε Διάφανες Νιφάδες Χιονιού Μόνο με δύο Υλικά!

Αυτοκόλλητα πλακάκια και ταπετσαρίες! Αλλάξτε όψη στο σπίτι σας εύκολα και οικονομικά! Βίντεο