in , , ,

Μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα στη στιγμή για αρχάριους! Μια συνταγή για μια πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη και πολύ νόστιμη μπουγάτσα!

Μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα στη στιγμή για αρχάριους! Μια συνταγή για μια πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη και πολύ νόστιμη μπουγάτσα!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υλικά συνταγής:
4 φύλλα κρούστας
4 κ.σ. βούτυρο αγελάδος ή τύπου Κερκύρας
3 αυγά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
1 βανίλια
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτελεση συνταγής:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 180 βαθμούς. Για τη κρέμα: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το φρέσκο γάλα και τη βανίλια και βράζουμε. Μόλις έλθει σε σημείο βρασμού χαμηλώνουμε  τη φωτιά προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί τουλάχιστον για 2-3 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο, προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα ελαφρώς και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα.

Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο, αλείφουμε το καθένα με 1 κ.σ. βούτυρο, το πατσαβουριάζουμε και γεμίζουμε τον πάτο ενός μικρού ταψιού το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 10′ μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα.

Απλώνουμε την κρέμα πάνω στα φύλλα και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να σταθεροποιηθεί, να ροδίσει και να φουσκώσει. Βγάζουμε από το φούρνο και τη πασπαλίζουμε με ένα μικρό σουρωτήρι με άχνη και κανέλα και την απολαμβάνουμε ζεστή αμέσως μόλις βγει από το φούρνο. Κρύα χάνει τη χάρη της.
via ellas-press

Επίσης

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Γρίφος που έχει «ρίξει» το Ίντερνετ! Εσείς ΠΟΣΑ Τρίγωνα βλέπετε στην Εικόνα; Η Απάντηση θα σας Εκπλήξει!

Το παλιό καταχωνιασμένο κινητό σου μπορεί να αξίζει περισσοτερα απο το καινούργιο – Δείτε τιμές και ανοίξτε τα συρτάρια!