(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Χρόνος Προετοιμασίας 45 Λεπτά / Μερίδες8
Υλικά για το παγωτό ρολό (ice roll)
Υλικά για την γεύση μάνγκο – καρύδα
Υλικά για την γεύση μύρτιλο
Υλικά για την γεύση φυστικοβούτυρο – φράουλα
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά για την φράουλα – μπισκότο
Εκτέλεση
Συνταγή με μάνγκο και καρύδα
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε το ζαχαρούχο γάλα, την κρέμα γάλακτος και το μάνγκο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να συνδυαστούν.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα μακρόστενο ταψί, πασπαλίστε με την υπόλοιπη καρύδα και το μάνγκο και παγώστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να στερεοποιηθεί.
Ύστερα, κόβετε το παγωτό σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το κυλήσετε απαλά σε μικρά ρολά. Τοποθετήστε κάθε ρολό σε ένα μπολ και καλύψτε με ινδοκάρυδο και αποξηραμένο μάνγκο.
Συνταγή με μύρτιλα
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε το ζαχαρούχο γάλα, τη κρέμα γάλακτος και τα μύρτιλα για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα μακρόστενο ταψί, πασπαλίστε με ινδοκάρυδο και παγώστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να στερεοποιηθεί.
Ύστερα, κόβετε το παγωτό σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το κυλήσετε απαλά σε μικρά ρολά. Τοποθετήστε κάθε ρολό σε ένα μπολ και πασπαλίστε με ινδοκάρυδο.
Συνταγή για φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε το ζαχαρούχο γάλα, την κρέμα γάλακτος και το φυστικοβούτυρο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ενωθούν.
Ρίξτε το μίγμα σε ένα μακρόστενο ταψί και προσθέστε τη μαρμελάδα φράουλας σε κουταλιές κατά μήκος. Απλώστε την με ένα κουτάλι σχηματίζοντας «νερά». Παγώστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να στερεοποιηθεί.
Ύστερα, κόβετε το παγωτό σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το κυλήσετε απαλά σε μικρά ρολά. Τοποθετήστε κάθε ρολό σε ένα μπολ, πασπαλίστε με φυστίκια και λίγη ακόμα μαρμελάδα φράουλα.
Συνταγή με φράουλες και μπισκότο
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε το ζαχαρούχο γάλα, την κρέμα γάλακτος και το μπισκότο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να τα συνδυάσετε.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα μακρόστενο ταψί, πασπαλίστε με το υπόλοιπο θρυμματισμένο μπισκότο και τις φράουλες κομμένες σε μικρούς κύβους και παγώστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Ύστερα, κόβετε το παγωτό σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το κυλήσετε απαλά σε μικρά ρολά. Τοποθετήστε κάθε ρολό σε ένα μπολ, πασπαλίστε με μπισκότο, φέτες φράουλας και σιρόπι σοκολάτας.
via foodmaniacs
Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More
Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα