-μισό φλιτζάνι περίπου κρυσταλλική ζάχαρη
-1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
Εκτέλεση
Ανάψτε το φούρνο να ζεσταίνεται, στους 200 βαθμούς.
Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη στον πάγκο εργασίας σας και απλώστε πάνω το πρώτο φύλλο σφολιάτας.
Πασπαλίστε το με ζάχαρη και διπλώστε όπως βλέπετε στη φωτογραφία, μέχρι να γίνει ρολό.
Ξαναπασπαλίστε με ζάχαρη όσο το διπλώνετε.
Συνεχίζετε με το επόμενο φύλλο.
Κόβετε κάθε ρολό σε πάχος ενός εκατοστού περίπου και απλώνετε τα μπισκότα σε ένα επίπεδο ταψί, όπου κάτω θα έχετε στρώσει λαδόκολλα.
Τα πασπαλίζετε πάλι με ζάχαρη.
Ψήνετε στη μεσαία σχάρα για 15 λεπτά. Βγάζετε, τα γυρίζετε και ψήνετε για άλλα 5 λεπτά.
Μόλις ψηθούν τα βγάζετε και τα απλώνετε σε μια σχάρα να κρυώσουν και να τραγανέψουν καλά.
Αυτό ήταν!
via filenades
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα