(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά:
3 φέτες ψωμι του τόστ
4 λεπτές φέτες ντομάτα
4 φέτες μπέικον
1 φύλλο μαρουλιού
μαγιονέζα
4 κομμάτια ζαμπόν η γαλοπούλα
2 φέτες τυρί τσένταρ
Εκτέλεση:
Φρυγανίστε το ψωμάκι σας και αφήστε το στην άκρη. Σε ενα μικρό τηγανάκι, τηγανίστε το μπέικον μέχρι να γίνε τραγανὀ! Ξεκινηστε προσθέτωντας μαγιονέζα σε μια φέτα και απο πάνω το ζαμπόν και το κασέρι.
Αλλείψτε κιάλλη μαγιονέζα στο επόμενο κομμάτι και με την μαγιονέζα να κοιτάζει κατάματα το τσένταρ, σκεπάστε! Στο επόμενο, μεσαίο κομμάτι, προσθέστε μαγιονέζα. Ναι, κιάλλη μαγιονέζα και απο πάνω το μαρούλι, ντομάτα και το μπέικον. Ξέρετε τι θα πω…ναι κιάλλη μαγιονέζα, καπακώστε και κόψτε διαγωνίως να σχηματιστούν 4 κομμάτια.
Βάλτε στην μέση απο το καθένα μια οδοντογλυφίδα για να μην διαλυθούν και πέσουν απεξω τα υλικά! Ιδανικά, σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες η με απλά πατατάκια! Η επιλογή, δική σας! Καλή απόλαυση!!!
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More
Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More
Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More
Η άνοιξη έφτασε επιτέλους και το καλοκαίρι θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε. Εάν σκέφτεστε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα