in , ,

V for Vrana: Μια stand-up comedy βραδιά για την Κατερίνα Βρανά

20 stand up κωμικοί κάνουν παράσταση για τη συνάδελφό τους, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το stand-up comedy είναι το απόλυτο όπλο της Κατερίνας Βρανά. Αυτό επιστρατεύει για να προσφέρει απλόχερα γέλιο και θετική ενέργεια στον κόσμο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίος ο τίτλος που κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Laugh Factory: Η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου. Ούτε τα σερί sold out που σημείωναν όλες οι παραστάσεις της.

Μέσω του stand-up, λοιπόν, 20 συνάδελφοί της κωμικοί αποφάσισαν να τη στηρίξουν, οργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της, η οποία, από τον Απρίλιο του 2017, δοκιμάζεται.

Οι κωμικοί που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτή τη βραδιά γέλιου, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης είναι (με αλφαβητική σειρά):
Στέλιος Ανατολίτης
Διονύσης Ατζαράκης
Δημήτρης Δημόπουλος
Δημήτρης Δούκογλου
Θωμάς Ζάμπρας
Βύρωνας Θεοδωρόπουλος
Χρύσα Κατσαρίνη
Μιχάλης Μαθιουδάκης
Mikeius
Blink Mike
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας
Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος
Αριστοτέλης Ρήγας
Ζήσης Ρούμπος
Πάρις Ρούπος
Άγγελος Σπηλιόπουλος
Λάμπρος Φισφής
Ηλίας Φουντούλης
Γιώργος Χατζηπαύλου
Δημήτρης Χριστοφορίδης

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τον Απρίλιο του 2017, η Κατερίνα βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις, όταν αρρώστησε πολύ σοβαρά. Ένα σηπτικό σοκ την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μυς. Από τον Σεπτέμβριο που βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπατάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.
Σήμερα, βλέπει πολύ καλύτερα, ενώ μπορεί να σταθεί όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία και τις στοχευμένες ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται, ωστόσο, βοήθεια επί 24ωρου βάσεως. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή αλλά και χρήματα. Η Κατερίνα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, αντιμετωπίζει με θάρρος και χιούμορ της κατάστασή της, ενημερώνοντας μέσα από το κανάλι της στο YouTube τους φαν της για την πορεία της, δίνοντας ένα φωτεινό παράδειγμα και σ’ άλλους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Αυτή η ξεχωριστή βραδιά είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς γι’ αυτό το αστείο και ταλαντούχο κορίτσι που σύνθημα του και στάση ζωής του είναι το «Stayin’ Alive».

Info
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Σουλτάνη 13, Λόφος Προφήτη Ηλία , Πειραιά Τηλ.: 210-4194520. 7 Ιουνίου 2018 στις 21:00. Είσοδος: 15 €. Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γιατί τα τζιν έχουν τρία μεταλλικά κουμπιά-καρφάκια στις τσέπες;

30 ιδέες και κατασκευές με μεταλλικές κρεμάστρες!