in , ,

Γιατί τα τζιν έχουν τρία μεταλλικά κουμπιά-καρφάκια στις τσέπες;

Όλοι έχουν στην γκαρνταρόμπα τους τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι. Πόσοι όμως γνωρίζουν γιατί στις τσέπες υπάρχουν τρια μεταλλικά κουμπιά; Η ύπαρξή τους κάθε άλλο παρά διακοσμητική είναι καθώς στην πραγματικότητα σε αυτά οφείλεται το γεγονός ότι τα τζιν αντέχουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το σημείο στο οποίο τοποθετούνται είναι κομβικό καθώς αποτελούν μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας ότι οι ραφές εκεί δεν θα σκιστούν ανεξαρτήτως της χρήσης.


Δείτε επίσης: 3 Φανταστικά Κόλπα Για Να Επιλέξετε Το Τζιν Που Σας Ταιριάζει Χωρίς Καν Να Το Δοκιμάσετε

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Η ιδέα για τα τρια μεταλλικά κουμπιά ανήκει στον Levi Strauss, τον άνθρωπο από τον οποίο ξεκίνησε η ομώνυμη αυτοκρατορία των τζιν. Ήταν το 1829 όταν άκουσε μεταλλωρύχους να διαμαρτύρονται ότι τα παντελόνια που φορούσαν μέχρι τότε φθείρονταν γρήγορα ειδικά με τα κομμάτια χρυσού που έβαζαν στις τσέπες τους. Έτσι αποφάσισε εκτός από το πιο ενισχυμένο ύφασμα να προσθέσει μια επιπλέον «άμυνα» τοποθετώντας τα μεταλλικά κουμπιά εκεί όπου βρίσκονται οι ραφές.
via perierga

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Διάλεξε μια ονειροπαγίδα και μάθε κάτι για τον εαυτό σου

V for Vrana: Μια stand-up comedy βραδιά για την Κατερίνα Βρανά