in , , ,

2 μοναδικές Ιδέες για σαλάτες!

Δύο μοναδικές ιδέες για να σερβίρετε τις σαλάτες σας σε γιορτές, τραπέζια, μπουφέ. Τα υλικά είναι συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιεί ο καθένας μας για να φτιάξει μια σαλάτα. Η διαφορά είναι στη διακόσμηση. Διακόσμηση λοιπόν με πολύ φαντασία. Σαλάτες που λυπάσαι να τις φας.

Δείτε επίσης: Υπέροχα Ζυμαρένια Μπώλ Για Να Σερβίρουμε Τις Σαλάτες Μας!


Μπορείτε να διακοσμήσετε την σαλάτα στο πιάτο σας, έτσι ώστε να μοιάζει σαν ένα μπουκέτο λουλούδια. Για την κατασκευή λουλουδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε pepperonis, αλλαντικά, ντοματίνια και τυρί. Για τα φύλλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα μαρουλιού ή κομμένα φύλλα λάχανου με ένα μαχαίρι. Για να κάνετε τον μίσχο του μπουκέτου απλά τοποθετούμε κομμένο αγγούρι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μια σαλάτα με τη μορφή ενός καλαθιού είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος προβολής σαλάτας. Σε ένα καλάθι σαλάτα μπορείτε επίσης να προσθέσετε λουλούδια με pepperonis και τυρί. Για τις πλευρές κάνουμε ρολά με αλλαντικά και ελιές.
via.stylishboard, syntagesgiapaidia

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ντεκουπάζ σε τοίχο; Μάθε να εφαρμόζεις την τεχνική σαν επαγγελματίας σε 4 βήματα!

Πώς να καθαρίσουμε εύκολα φυστίκια! Βίντεο