in ,

Tο υπέροχο brownies χωρίς ζάχαρη και αλεύρι με 2 υλικά

Εξαιρετικά μαλακά, εύκολα και πολύ γευστικά αυτά τα brownies χωρίς ζάχαρη θα τα λατρέψετε! Με 2 μόνο υλικά και επίσης χωρίς αλεύρι, γαλακτοκομικά, γλουτένη είναι κατάλληλα και για vegans.

Κάνε την εγγραφή σου Σήμερα, στη νέα μας ομάδα μαγειρικής και μοιράσου ιδέες. Μπορεί και εσύ να δεις την συνταγή σου, άρθρο! Σε περιμένουμε!

Επίσης


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνταγή για brownies χωρίς αλεύρι
Για τα brownies χωρίς ζάχαρη θα χρειαστείτε
3 ‏γινωμένες μπανάνες (λιωμένες)
1/4 φλιτζ. ‏κακάο σε σκόνη σκούρο
‏σταγόνες μαύρης σοκολάτας (προαιρετικά)

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C και αλείφετε ελαφρά με βούτυρο ή με ένα σπρέι λαδιού για μαγείρεμα ή με λίγο λάδι μια φόρμα 18×18 εκ. και αφήστε το στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε καλά τις λιωμένες μπανάνες με το κακάο μέχρι να προκύψει ένα πηχτό σοκολατένιο μείγμα. Αν θέλετε να προσθέσετε και τις σταγόνες σοκολάτας, τις ρίχνετε μέσα και ανακατεύετε.
Κατόπιν περιχύνετε το μείγμα στη φόρμα που έχετε προετοιμάσει. Ψήνετε για 20-25 λεπτά (καλό θα ήταν να κάνετε το κλασικό τεστ της οδοντογλυφίδας για να βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμο).
Αφού είναι έτοιμο, το βγάζετε από το φούρνο, το αφήνετε να κρυώσει και στη συνέχεια το τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 τουλάχιστον ώρα. Μόλις περάσει η μία ώρα το βγάζετε από το ψυγείο, το κόβετε σε κομμάτια και το απολαμβάνετε!
via foodmaniacs, Έμπνευση και φωτογραφία από: thebigmansworld

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Μικρή Κουζίνα; 10+ μεγάλες ιδέες για να κερδίσεις χώρο!

4 μοναδικές Πασχαλινές Κατασκευές με ντεκουπάζ για να στολίσεις το Σπίτι σου!