1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
3/4 του ποτηριού ζάχαρη
μια πρέζα αλάτι
μισό κουταλάκι κανέλα
ένα σφηνάκι κονιάκ
ένα φακελάκι μπεικιν παουντερ
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη
Ανακατέβετε σε μπώλ όλα τα υλικά μαζί και αφήνετε τελευταίο το αλεύρι για να προσθέσετε όσο πάρει η ζύμη σας μέχρι να γίνει μαλακή και εύπλαστη. Πλάθετε σε κουλουράκια και τοποθετείτε σε ταψί που έχετε καλύψει με λαδόκολλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά στον αέρα.
Καλή επιτυχία!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας: Toftiaxa.gr – Συνταγές – Κόλπα – Συμβουλές για την κουζίνα !
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα