in , , , ,

Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικα Δέντρα από Παρτιτούρες

Προσθέστε μελωδίες στο τραπέζι σας με μικρά Χριστουγεννιάτικα δέντρα φτιαγμένα από παλιές παρτιτούρες. Δώστε κέφι και ζωντάνια στις γιορτές σας. Διακοσμήστε με τα δέντρα σας μια τραπεζαρία, ένα τζάκι ή ότι άλλο επιθυμείτε.



Υλικά:
Κώνοι από πεπιεσμένο χαρτί ή φελιζόλ σε διάφορα μεγέθη
Παλιές παρτιτούρες, περίπου 3-4 φύλλα ανά κώνο
Χαρτοκόπτης ή ψαλίδι
Θερμοκολλητικό πιστόλι

Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι ή το χαρτοκόπτη για να κόψετε τις  παρτιτούρες σε λωρίδες πλάτους 4 εκατοστών. Κόψτε κρόσσια 2,5 εκατοστά μήκος και 0,5 εκατοστό πλάτος στη μία άκρη κάθε λωρίδας.. Να είστε προσεκτικοί μην κόψετε όλη τη λωρίδα.

Τυλίξτε κάθε λωρίδα σε ένα στενό κύλινδρο. Ξετυλίξτε και απαλά με τα δάχτυλά σας διαχωρίστε τα κρόσσια.

Με το θερμοκολλητικό πιστόλι  βάλτε κόλλα στη βάση του κώνου,. Αμέσως πιέστε επάνω μια λωρίδα. Κρατήστε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι η κόλλα να στεγνώσει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Συνεχίστε να κολλάτε τις υπόλοιπες λωρίδες στον κώνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρότερες λωρίδες καθώς ανεβαίνετε προς την κορυφή του δέντρου. Επικαλύψτε κάθε σειρά για να πέτυχετε μια πιο γεμάτη εμφάνιση.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Φωτογραφία

27 ιδέες για να Διακοσμήστε Χριστουγεννιάτικα το Μπάνιο