Τα απλά και ταπεινά φυλλαράκια μπορούν να γίνουν τα καλούπια μας για τα νόστιμα σοκολατένα φύλλα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην επιλογή των φύλλων πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να διαλέξετε φύλλα τα οποία δεν είναι βλαβερά για τον οργανισμό. Επιλέξτε φύλλα απο δέντρα φρούτων ή μεγάλα φύλλα απο βότανα όπως πχ. ο δυόσμος.
Το ένα υλικό λοιπόν είναι τα φύλλα, το δεύτερο υλικό είναι η σοκολάτα.
Διαλέξτε μερικά μεγάλα φύλλα. Πλύνετε και στεγνώστε καλά Λυώστε τη σοκολάτα σας με μπεν μαρί. Με ένα πινέλο αρχίστε να απλώνετε τη λυωμένη σοκολάτα στην πίσω πλευρά τους φύλλου (την ανάποδη) για να αποτυπωθούν οι ίνες και το κοτσάνι του φύλλου. Μπορείτε εαν δεν έχετε πινέλο να σύρετε απλά το φύλλο μέσα στη σοκολάτα.
Βάλτε τα σε ένα δίσκο και έπειτα στο ψυγείο να παγώσουν.
Αφού παγώσουν και σταθεροποιηθεί η σοκολάτα αρχίστε να βγάζετε προσεκτικά το φύλλο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ορίστε! Ένα σοκολατένο φυλλαράκι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λευκή σοκολάτα ή γάλακτος!
Είναι οτι πιο απλό μπορείτε να κάνετε αλλά συνάμα εκπληκτικό μόλις τοποθετήσετε αρκετά φύλλα επάνω στα γλυκά σας! Δοκιμάστε το και δεν θα απογοητευθείτε.
φωτ: youtube