in , , , ,

Πώς να φτιάξουμε νούμερα και διακοσμητικά για τούρτες απο σιλικόνη και κομφετί!

Το θερμοκολλητικό πιστόλι σιλικόνης είναι απο τα αγαπημένα μου εργαλεία. Μπορείς εκτός απο το να κολλήσεις, να κάνεις και άλλα απίστευτα πραγματάκια. Σίγουρα θα επιβεβαιώσει τα λόγια μου (ή μάλλον τα γραμμένα μου ) η παρακάτω κατασκευή!

Πώς να φτιάξουμε λοιπόν τα δικά μας νούμερα αλλά και διακομητικά για να βάλουμε επάνω σε τούρτες, cupcakes, γλυκά.
Η διαδικασία είναι πανεύκολη, θα τα φτιάξετε πολύ οικονομικά, σε οτι σχέδιο εσείς θέλετε και φυσικά είναι πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά! Ο χρόνος που θα χρειαστείτε σίγουρα δεν θα ξεπεράσει τα 5 με 10 λεπτά..

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υλικά: 
Αντικολλητικό χαρτί, όχι λαδόκολλα ή κηρόχαρτο.
Θερμοκολλητικό πιστόλι και ράβδους σιλικόνης
Οδοντογλυφίδες
Κομφετί. Τα κομφετί μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας με διάφορα χαρτιά πχ γκοφρέ ή σακούλες πολύχρωμες. Τυλίγετε μια κόλλα και κόβετε κατα μήκος λωρίδες. Και μετά ψαλιδίζετε κατά πλάτος.Δείτε παρακάτω στη φωτογραφία
Απλώστε το αντικολλητικό χαρτί επάνω σε μια σταθερή ίσια επιφάνεια. Κάντε το σχέδιο σας με το θερμοκολλητικό πιστόλι. Εαν δυσκολεύεστε και θέλετε οδηγό, μπορείτε πρώτα να το σχεδιάσετε με μολύβι και μετά απο επάνω να περάσετε την κόλλα με το πιστόλι.
Πρέπει όλα να γίνονται με γρήγορες κινήσεις για να μην κρυώσει η κόλλα.
Κάνετε το σχέδιο, όσο είναι ζεστό βάζετε στο κάτω μέρος την οδοντογλυφίδα, Περνάτε επάνω πάλι το σχέδιο με το πιστόλι και ρίχνετε τα κομφετί. Όπου δεν έχουν κολλήσει βάζετε κόλλα και πάλι κομφετί μέχρι να γεμίσει και να καλύψει τα κενά. Το γυρίζετε απο την άλλη πλευρά και επαναλάβάνετε τη διαδικασία. Τόσο απλά!

Και γιατί να φτιάξετε μόνο αριθμούς;; Φτιάξτε γράμματα, σχέδια, καρδιές!! 
Για να φτιάξετε καρδιές ή άλλα διακομηστικά εκτός απο το περίγραμμα κάνετε και γέμισμα με το πιστόλι σιλικόνης και μετά ρίχνετε τα κομφετί.

Δείτε επίσης – Φτιάξτε φανταστικές βάσεις για τα γλυκά σας!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας πανέμορφα διακοσμητικά κοράλλια!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε το δικό σας παιδικό κουκλοθέατρο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

20 Έξυπνοι DIY τρόποι για να οργανώσετε το γραφείο σας σε χρόνο μηδέν

Όμορφα μικρά Πινακάκια με Κοχύλια