in , ,

Φτιάξτε ένα Φανάρι απο Χαρτόνι – Οδηγίες βήμα βήμα + Σχεδιάγραμμα!

Αυτά τα μοναδικά φανάρια είναι ο τέλειος τρόπος για να μετατρέψετε τα άχρηστα χαρτοκιβώτια που έχετε σπίτι σας σε μια  ευφάνταστη διακόσμηση που μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο . Μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για να έχετε μια ποικιλία διακοσμητικών.

Θα χρειαστείτε:
Ένα μεγάλο κουτί από χαρτόνι
Κοπίδι
Χαρτί περιτυλίγματος
θερμοκολλητικό πιστόλι
Μεταλλικά επίπεδη επιφάνεια
Χρυσό σπρέι βαφής
Σπάγγος
LED φώς
Κολλητική ταινία
Ξύλινο πείρο
Πρότυπο σχέδιο για φανάρι (Κατεβάστε το αρχείο PDF εδώ)

Πάρτε το κουτί από χαρτόνι και κόψτε το έτσι ώστε ολόκληρο το κουτί να γίνει επίπεδο για να έχετε μια μεγάλη επιφάνεια για να εργαστείτε. Χρησιμοποιήστε το πρότυπο για να μετρήσετε και να σχεδιάσετε κάθε κομμάτι του φαναριού στο χαρτόνι. Κόψτε το φανάρι χρησιμοποιώντας το κοπίδι. Θα πρέπει να έχετε 4 κομμάτια Α (πλαϊνά), 8 κομμάτια B (τρίγωνα), και 1 κομμάτι C (πάνω μέρος).

Με το κοπίδι σας χαράξτε κατά μήκος της μέσης του κομματιού Α όπως φαίνεται στο σχήμα. Διπλώστε το κομμάτι Α στις γωνίες που χαράξατε και κολλήστε με το πιστόλι όλες τις ανοιχτές πλευρές μαζί. Κολλήστε  τα τρίγωνα (Β) στο κύριο σώμα του φαναριού. Κόψτε το επάνω κομμάτι, αλλά θα το συνδέσετε στο τέλος.

Όταν ενώσετε όλα τα κομμάτια, περάστε το χαρτόνι με λευκή μπογιά σπρέι. Μόλις στεγνώσει, βάψτε με το χρυσό σπρέι. Μην ξεχάσετε να βάψετε το πάνω μέρος επίσης!

Μόλις το χρώμα στεγνώσει, πάρτε το χαρτί περιτυλίγματος και κόψτε αρκετό έτσι ώστε να καλύψετε τα παράθυρα του φαναριού. Με το πιστόλι κολλήστε εσωτερικά το χαρτί στα ανοιχτά παράθυρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για το φως χρησιμοποιήσαμε μια ράγα LED για γραφείο, αλλά οποιαδήποτε φως LED με μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Για να δημιουργήσετε το φωτιστικό για το φανάρι σας, κολλήστε με ταινία το σπάγκο στο πίσω μέρος του LED. Κλείστε το φως στο φανάρι για να μετρήσετε πόσο μακρύ θέλετε το σπάγκο. Κόψτε τον αφήνοντας περίπου 2,5 εκατοστά επιπλέον. Τραβήξτε το σπάγκο μέσα από την τρύπα στο πάνω κομμάτι του φανού σας και δέστε το άλλο άκρο σε ένα ξύλινο πείρο.

Τέλος, τοποθετήστε το φως LED στο φανάρι και ασφαλίστε το καπάκι σφιχτά στην κορυφή. Τώρα καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την όμορφη λάμψη του χειροποίητου φαναριού σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε ένα πέτρινο Νεράιδόσπιτο απο βότσαλα και πλαστικά μπουκάλια!

Τι σημαίνουν τα σήματα επάνω στα πλαστικά μπουκαλάκια νερού!