in , ,

Φτιάξτε ένα πέτρινο Νεράιδόσπιτο απο βότσαλα και πλαστικά μπουκάλια!

Είναι φανταστικές οι επιλογές που έχουμε για κατασκευές με βότσαλα και πέτρες, Μία απο αυτες είναι και τα μοναδικά νεραϊδόσπιτα! Πλαστικά μπουκάλια μπορούν να σας ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμους!

Τι θα χρειαστείτε
Ξυλόκολλα
Πλαστική σακούλα με αεροστεγές κλείσιμο
Πλαστικό μπουκάλι
Μερικά μικρά βότσαλα
Τσιμπιδάκι
Στεγανωτικό βερνίκι
Τεχνητό γρασίδι και όστρακα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ψάξτε για μικρά επίπεδα βότσαλα. Τα ποταμίσια και της παραλίας είναι τα καλύτερα. Αν τα μαζέψετε από την ύπαιθρο, ξεπλύνετε με λίγο ζεστό νερό και σαπούνι και στεγνώστε. Θα μπορούσατε ακόμη και να τα τρίψετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα.
Αν δεν έχετε χρόνο για να ψάξετε, μπορείτε να αγοράσετε βότσαλα σε καταστήματα με υλικά κήπου όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία.

Βάλτε ξυλόκολλα πάνω στη πλαστική σακούλα και απλώστε την  κάνοντας αρκετά τετράγωνα. Πάρτε μερικά βότσαλα και κολλήστε τα πάνω στα τετράγωνα. Με το τσιμπιδάκι προσθέστε βοτσαλάκια για να καλυφθούν τυχόν κενά.

Περιμένετε περίπου μισή ώρα και ελέγξετε τα τετράγωνα σας. Η κόλλα θα στεγνώσει γύρω από τις πέτρες πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα στεγνώσει στο μαλακό πλαστικό. Προσπαθήστε να σηκώσετε τα βότσαλα από τη γωνία ώστε να βγάλετε όλο το τετράγωνο χωρίς να ξεκολλήσουν τα βότσαλα. Το κόλπο είναι να βγάλετε το τετράγωνο ενώ η κόλλα είναι ακόμα υδαρή στην κάτω πλευρά και το τετράγωνο είναι ακόμα ελαστικό, για να το βάλετε σε στρογγυλεμένες επιφάνειες. Αν στεγνώσει εντελώς, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να το βγάλατε από το πλαστικό και να προσθέσετε κόλλα στο πίσω μέρος του τετράγωνου.

Τώρα μπορείτε να κολλήσετε τα βότσαλα πάνω στο πλαστικό μπουκάλι αφού όμως πρώτα κόψτε όλα τα παράθυρα ή τις πόρτες που θέλετε. Στην στέγη μπορείτε να προσθέσετε όστρακα και τεχνητό γρασίδι για να δίνει την εικόνα  βρύων.

Τέλος, περάστε μια-δυο στρώσεις βερνίκι ώστε η κατασκευή σας να γίνει πιο σταθερή και να κρατήσει περισσότερο διάστημα αν τη βάλετε σε εξωτερικό χώρο.

Δείτε επίσης – 22 μοναδικές ιδέες διακόσμησης με βότσαλα και πέτρες!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε πανεύκολα μαγνητικές πέτρες και βότσαλα!

Δείτε επίσης – Φοβερή κατασκευή με βότσαλα!

via thefairygarden, diycraftproject

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γνωρίστε το νέο χόμπι σας: Ζωγραφική σε Πέτρες! Πλήρης οδηγός – υλικά – πινέλα – χρώματα!

Φτιάξτε ένα Φανάρι απο Χαρτόνι – Οδηγίες βήμα βήμα + Σχεδιάγραμμα!