Θα χρειαστείτε: χυμό ροδιού, ζάχαρη, λάιμ, λεμόνια, βατόμουρα, σπόρους ροδιού, κρασί (Prosecco (αφρώδες κρασί) και ροζέ για αυτήν την συνταγή) και καλούπια για ξυλάκια.
Κατ ‘αρχάς, γεμίστε 1 κούπα φλιτζάνι χυμό ροδιού.
Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
Και ανακατέψτε μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί εντελώς.
Γεμίστε το 1/3 κάθε καλούπι με το σιρόπι ροδιού και βάλτε στην κατάψυξη για μία ώρα.
Κόψτε ένα λεμόνι και ένα λάιμ σε λεπτές φέτες.
Μόλις ο χυμός ροδιού παγώσει, αφαιρέστε τα καλούπια από την κατάψυξη. Στύψτε ένα λάιμ σε μια κούπα και ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε 3/4 κούπας κρασί Prosecco στην κούπα με το χυμό λάιμ.
Προσθέστε σπόρους ροδιού, βατόμουρα και φέτες εσπεριδοειδών σε κάθε καλούπι και γεμίστε το μισό των καλουπιών σας με το μείγμα του αφρώδους κρασιού.
Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας το ροζέ κρασί.
Αφού τελειώσετε, τοποθετήστε τα καπάκια και βάλτε τα καλούπια στην κατάψυξη για τουλάχιστον 10 ώρες.
Όταν είναι έτοιμα, βάλτε κάθε καλούπι κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα για να βγάλετε πιο εύκολα το παγωτό.