Δυστυχώς, πολλές ετοιμες συσκευασίες με αμυγδαλόγαλα που διατίθενται στα σούπερ μάρκετ περιέχουν μόλις 2% αμύγδαλα. Οπότε, αν αγοράζετε έτοιμο, φροντίστε να βλέπετε την περιεκτικότητά του σε αμύγδαλο. Αλλιώς, μπορείτε απλά και εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας με τον παρακάτω τρόπο.
- 2 φλιτζάνια ωμά αμύγδαλα
- 6 φλιτζάνια νερό
- 4 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.γ. φυσική βανίλια
Εκτέλεση
Μουλιάστε τα αμύγδαλα όλο το βράδυ, ξεφλουδίστε τα και προσθέστε τα στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και σουρώστε καλά και σφιχτά. Διατηρείται στο ψυγείο για τρεις μέρες. Απολαύστε το…
via enallaktikidrasi
Δείτε επίσης – Μέλι και κανέλα… το γιατρικό!
Δείτε επίσης – Φυσική αποτοξίνωση και απόχρεμψη των πνευμόνων.
Δείτε επίσης – Σιταρόχορτο, η αμβροσία των θεών
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!