Αντί για μαργαρίνη μπορείτε να χρησιμοποιήστε βούτυρο.
Οδηγίες
1) Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Λαδώστε μια φόρμα για μίνι μάφινς. Το μείγμα βγάζει περίπου 24.
2) Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, 1/4 φλιτζάνι μαργαρίνη, και το μοσχοκάρυδο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το γάλα και στη συνέχεια το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι και αναμείξτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίξτε το μείγμα στα φορμάκια μέχρι τη μέση.
3) Ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν, περίπου 15 έως 20 λεπτά.
4) Ενώ τα μάφινς ψήνονται, βάλτε το υπόλοιπο 1/4 φλιτζάνι λιωμένη μαργαρίνη σε ένα μπολ. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη με την κανέλα. Αφού ψηθούν, βγάλτε τα μάφινς, βυθίστε τα ένα ένα στη λιωμένη μαργαρίνη, και ρολάρετε τα στο μείγμα ζάχαρης-κανέλα. Αφήστε να κρυώσουν και σερβίρετε.
via allrecipes
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα