in ,

Φτιάξτε ζελέ πορτοκάλι!

Ένα εύκολο, οικονομικό και υγιεινό γλυκάκι!


Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι νερό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού
5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη

Εκτέλεση

Βράζουμε  το νερό με τη ζάχαρη σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλλα ζελατίνας και τον χυμό πορτοκαλιού και τον χυμό λεμονιού.

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 – 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.

via sidagi

Επίσης

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην ξαναπετάξετε το νερό ρυζιού! Νερό ρυζιού για υγεία και ομορφιά!

Πώς να φτιάξετε τα γνωστά σε όλους μπισκοτο-κεκάκια με πορτοκάλι και σοκολάτα (Jaffa cakes)!