in ,

Φτιάξτε ζελέ πορτοκάλι!

Ένα εύκολο, οικονομικό και υγιεινό γλυκάκι!


Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι νερό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού
5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη

Εκτέλεση

Βράζουμε  το νερό με τη ζάχαρη σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλλα ζελατίνας και τον χυμό πορτοκαλιού και τον χυμό λεμονιού.

Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 – 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.

via sidagi
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Μην ξαναπετάξετε το νερό ρυζιού! Νερό ρυζιού για υγεία και ομορφιά!

Πώς να φτιάξετε τα γνωστά σε όλους μπισκοτο-κεκάκια με πορτοκάλι και σοκολάτα (Jaffa cakes)!