Επαγγελματική συνταγή, σπιτική ποιότητα
Τι θα χρειαστούμε:
Αλάτι
Μουστάρδα
Πιπέρι Άσπρο
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Κάπαρη
Μαϊντανός
Κρεμμύδι
Πως το κάνουμε:
Στο μίξερ βάζουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι άσπρο και το βάζουμε στη μεσαία ταχύτητα.
Ρίχνουμε εναλλάξ λίγο ξύδι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να δέσει.
Μόλις δέσει προσθέτουμε κάπαρη, μαϊντανό και κρεμμύδι κομμένο καρέ ψιλό.
Μπορεί να γίνει με διαφόρων ειδών ξύδια, παίρνοντας την ανάλογη ονομασία π.χ. βινεγκρέτ βαλσάμικη, μηλόξιδο κ.λπ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ;
Επειδή γίνεται με το μάτι (δοκιμάζεις και συνεχίζεις).
via tsoukali
Το να έχετε ένα καθαρό σπίτι δεν είναι εύκολο, ακόμη και με όλα τα προϊόντα… Read More
Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να… Read More
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επιθυμία να σπάσετε ένα σπυράκι τη στιγμή που θα… Read More
Όχι μόνο μοντέρνα, αλλά και πολλά γνωστά είδη παπουτσιών συχνά αποδεικνύονται μη πρακτικά. Η αγορά… Read More
Το πρωί, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικά αν πάνε στη δουλειά… Read More
Για τη διατήρηση της υγείας μας, είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε τα προϊόντα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα