Πεντανόστιμο και πολύ γρήγορο!
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 º.
Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τοποθετήστε το πρώτο φύλλο σφολιάτας, αλείψτε με Nutella, αφήνοντας μισό εκατοστό ελεύθερο, γύρω από την άκρη. Τοποθετήστε το δεύτερο φύλλο
στην κορυφή.
Βάλτε ένα ποτήρι στη μέση και πιέστε ελαφρά.
Χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός μαχαιριού, Χωρίζουμε τη ζύμη σε τέσσερα ίσα μέρη. Συνεχίστε να χωρίζετε την ζυμη στα 8 και μετα στα 16 , μέχρι να πάρετε όσες ακτίνες θέλετε. Κρατήστε την άκρη του κάθε κομματιού και περιστρέψτε τρεις φορές. Αλείψτε το πάνω μέρος με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Ψήστε για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.
2 φύλλα σφολιάτας έτοιμη
1 φλυτζάνι Nutella
γάλα
άχνη ζάχαρη για γεύση
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 º.
Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τοποθετήστε το πρώτο φύλλο σφολιάτας, αλείψτε με Nutella, αφήνοντας μισό εκατοστό ελεύθερο, γύρω από την άκρη. Τοποθετήστε το δεύτερο φύλλο
στην κορυφή.
Βάλτε ένα ποτήρι στη μέση και πιέστε ελαφρά.
Χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός μαχαιριού, Χωρίζουμε τη ζύμη σε τέσσερα ίσα μέρη. Συνεχίστε να χωρίζετε την ζυμη στα 8 και μετα στα 16 , μέχρι να πάρετε όσες ακτίνες θέλετε. Κρατήστε την άκρη του κάθε κομματιού και περιστρέψτε τρεις φορές. Αλείψτε το πάνω μέρος με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Ψήστε για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.
Αφαιρέστε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, αφαιρέστε την λαδόκολλα και το μεταφέρουμε σε ένα δίσκο.
Ετοιμο για σερβίρισμα!
Δείτε επίσης – Λαχταριστές & εύκολες σπιτικές σοκολατομπάρες!
Δείτε επίσης – Φτιάξτε ένα γρήγορο και ζουμερό γλυκό με ινδοκάρυδο!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο