in , , , ,

Ιδέες για ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ενώ πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν έξω για να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το να ετοιμάσετε μαζί ένα ιδιαίτερο γεύμα μπορεί να είναι πιο ρομαντικό και διασκεδαστικό. Όχι μόνο μπορείτε να αποφύγετε το συνωστισμό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά μπορείτε να μαγειρέψετε πιάτα που αρμόζουν στην περίσταση με σχήματα τριαντάφυλλα ,καρδιάς και την καθιερωμένη σοκολάτα . Ορίστε κάποιες ιδέες για ένα γεύμα που θα ζεστάνει τις καρδιές σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

1. Σαλάτα αγγούρι, ραπανάκια , κεράσια με ροδοπέταλα και μπιζέλια

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν λείπουν τα τριαντάφυλλα, οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε το γεύμα σας σωστά με μια όμορφη σαλάτα με ροδοπέταλα, όπως αυτή;

2. Σούπα Μπορς

Αν προτιμάτε σούπα, η μπορς δεν είναι μόνο θρεπτική, αλλά έχει μια όμορφη απόχρωση  κόκκινου που την καθιστά ιδανική για την ημέρα. Εάν κόψετε καρδιές από πατάτα και τεύτλα θα γίνει ακόμη πιο ερωτική.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
3. Ατομικές πίτσες σε σχήμα καρδιάς

Φτιάχνοντας ατομικές  πίτσες με υλικά σε σχήμα καρδιάς μπορεί να είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για να κάνετε ως ζευγάρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

4. Ραβιόλια σε σχήμα καρδιάς με γέμιση σοκολάτα μασκαρπόνε

Αν θέλετε για ένα επιδόρπιο σοκολάτας για την σας αγάπη του Αγίου Βαλεντίνου, δοκιμάστε αυτά τα ραβιόλια σε σχήμα καρδιάς με γέμιση σοκολάτας μασκαρπόνε. Η γέμιση φτιάχνεται γρήγορα και είναι απολύτως καταπληκτική, έτσι ακόμα κι αν δεν φτιάξετε τα ζυμαρικά, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για κρέπες σαν επιδόρπιο.

5. Διακοσμήστε το καφέ μετά το δείπνο με μια καρδιά!

Δαπανώντας χρόνο για να μάθατε να φτιάχνετε καρδιές του Αγίου Βαλεντίνου για τον καφέ σας δείχνει ακριβώς πόσο φροντίζετε το ταίρι σας. Με λίγη εξάσκηση, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και να αστράψει το χαμόγελο στο έτερο μισό σας ακόμη και όταν δεν είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

6. Ζελεδάκια Τριαντάφυλλο

Γιατί δεν σερβίρετε τον καφέ σας με αυτά τα όμορφα ζελεδάκια .Είναι απλά και γρήγορα να φτιαχτούν χρησιμοποιώντας τσάι τριαντάφυλλο και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

via  diyready

Δείτε επίσης – 14 ρομαντικές ιδέες και γωνίες στο σπίτι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Δείτε επίσης – 40 DIY κατασκευές για μέρα του Αγίου βαλεντίνου σε σχήμα καρδιάς!

Δείτε επίσης – 20 ρομαντικές ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

35 πανέξυπνα αντικείμενα και προϊόντα για κατοικίδια!

30 ιδέες για διακόσμηση Cupcakes!