in ,

Φτιάξτε υπέροχο δερμάτινο βραχιολάκι με κέντημα!

Νομίζω ότι το χρυσό δέρμα είναι που κάνει αυτά τα βραχιολάκια με κέντημα τόσο ιδιαίτερα και καλοκαιρινά. Είναι εξαιρετικά εύκολα στην κατασκευή και θα μπορούσες να πάρεις τα υλικά στις διακοπές και να τα φτιάχνεις όσο αράζεις στην ξαπλώστρα (αχ, τι ονειρεύονται όσοι κάνουν διακοπές με παιδιά…), τεσπα, δες πως να τα φτιάξεις!

Θα χρειαστείς:

  •     μια λωρίδα δέρμα ή δερματίνη
  •     τρυπητήρι για δέρμα ή τανάλια Vario
  •     βελόνα & κλωστή κεντήματος
  •     κόλλα
  •     κούμπωμα & κρικάκια

Κόβεις την λωρίδα δέρματος ώστε να περιβάλει σφικτά το χέρι σου + μισό εκατοστό περίπου. Στην πίσω πλευρά σημείωσε τις τρύπες που πρέπει να κάνεις, ξεκινάς με 2, μία πάνω μία κάτω, μετά από 3 χιλιοστά σημειώνεις μία στο κέντρο, μετά από 3 χιλιοστά μία πάνω μία κάτω κ.ο.κ. Ανοίγεις τις τρύπες με το εργαλείο.

Κάνεις ένα καλό κόμπο στην κλωστή κεντήματος και αρχίσεις να ράβεις τα βελάκια. Ξεκίνα από την κάτω τρύπα, πέρνα μέσα από την επόμενη μεσαία, βγες στην προηγούμενη πάνω και ξανά μέσα στην επόμενη μεσαία. Αυτό θα δημιουργήσει το πρώτο βελάκι, επαναλαμβάνεις μέχρι να τα κεντήσεις όλα.

Σιγουρεύεις τους κόμπους με λίγη κόλλα, προσθέτεις κρικάκια και κούμπωμα και το πρώτο βραχιολάκι είναι έτοιμο! Με γεια! Συνέχεια έχουν τα επόμενα βραχιόλια!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

 via ftiaxto , blitsycrafts

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Απίστευτες κατασκευές με παλιές ραπτομηχανές!

Τα φανταστικά βραχιολάκια απο λαστιχάκια!