in , ,

Απίστευτες κατασκευές με παλιές ραπτομηχανές!

Οι παλιές ραπτομηχανές είναι ένα θαύμα του βιομηχανικού σχεδιασμού κατά το δεύτερο μισό του δέκατου ένατου και στις αρχές του εικοστού αιώνα. Κάποιες από αυτές, ειδκά πριν από το 1900 είναι  περιζήτητες από τους συλλέκτες. Αν έχετε κληρονομήσει μια ή είστε σε θέση να αγοράσετε μία, μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας δημιουργώντας μία υπέροχη vintage και βιομηχανική διακόσμηση. Τόσο στην αρχική της κατάσταση ως διακοσμητικό στοιχείο, η μετα από ανακαίνιση και χρησιμοποιώντας την ως υποστήριξη σε κάποιο τραπεζάκι ίσως, αλλά και για άλλες χρήσεις.

 Μερικοί διακοσμητές έχουν κάνει αυτά τα παλιά μηχανήματα ένα κεντρικό μέρος του ντεκόρ τους. Η υποστήριξη μιας αντίκας ραπτομηχανής μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα γραφείο, μπουφές, τραπέζι, καθώς και κάθε άλλη χρήση που μπορούμε να σκεφτούμε.

Δεν απαιτούν πολλή δουλειά, και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όπως είναι με μια ιδιαίτερη πατίνα ή μπορείτε να τις βάψετε και να τους δώσει μια νέα ματιά. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το πάνω μέρος τους, αν είναι σε κακή κατάσταση.

Υποστηρίζουν πολλαπλές εφαρμογές και προσαρμογές. Όμορφος vintage και βιομηχανικός σχεδιασμός.

Δείτε λοιπόν τις προτάσεις μας στις παρακάτω εικόνες, και αν είστε από τους τυχερούς να έχετε μια παλιά ραπτομηχανή, μην χάνετε χρόνο και εντάξετε την στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via olagiatingunaika

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτο μόνος σου! Απίθανα ράφια – κορνίζες!

Φτιάξτε υπέροχο δερμάτινο βραχιολάκι με κέντημα!