Τα υλικά σας
25γρ. ξερό θυμάρι
500ml νερό
250γρ. μαύρη ζάχαρη
250γρ. μέλι
Τρόπος παρασκευής:
Βράζετε το νερό και βάζετε τα 25γρ. θυμάρι μέσα σε πήλινο δοχείο και το σκεπάζετε. Το αφήνετε για 15-20 λεπτά έτσι ώστε να απορροφήσει όλες τις ιδιότητες του θυμαριού.
Μετά το σουρώνετε και το βάζετε σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά. Προσθέστε το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύετε.
Όταν αρχίζει να βράζει, ξαφρίστε το, έτσι ώστε να μείνει καθαρό.
Σιγά-σιγά θα το δείτε να πήζει.
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!
Τότε, τραβήξτε το από την φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.
Τοποθετήστε το σε μπουκάλι με φελλό και κρατήστε το στο ψυγείο σας.
Visited 4 times, 1 visit(s) today
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!