in , , ,

4 Χρήσεις για τα παλιά καλσόν σας! – Νο1

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μία φορά να φορέσω ένα καλσόν μετά είναι άχρηστο. Φαίνεται έχω την κατάρα του καλσόν. Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να μην φύγει πόντος εκτός και  εαν φοράω κάποιο πολύ χοντρό, που και πάλι κάπου θα το τρυπήσω αν όχι την πρώτη την δευτερη φορά σίγουρα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές έξυπνες ιδέες για να τα επαναχρησιμοποιήσετε.

1. Καλσόν για να ξεσκονίζετε!

Το ξέρατε ότι το καλσόν έχει την ιδιότητα να τραβάει τη σκόνη; Μπορείτε να βάλετε και το ένα καλσόν μέσα στο άλλο, να φτιάξετε δηλαδή κάτι σας σφουγγαράκι και να αρχίσετε το ξεσκόνισμα σε όλες τις επιφάνειες. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Είναι εξίσου αποτελεσματικό και για τα τζάμια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

 2. Βρείτε χαμένα μικροαντικείμενα με τη βοήθεια του καλσόν!

Φορέστε το καλσόν στη σκούπα και αρχίστε να σκουπίζετε εκεί που χάσατε το μικροαντικείμενο. Η σκούπα θα το ρουφήξει αλλά δεν θα το “καταπιεί”

image credits: tsantiri.gr,allaksologies.gr,gynaika.gr

3. Ξεβάψτε τα νύχια σας!

Κόψτε κομματάκια το καλσόν και ξεβάψτε τα νύχια σας με τον γνωστό τρόπο. Δεν αφήνει υπολλείματα και έχει άριστο αποτέλεσμα.  

4.Κάντε το καλσόν αρωματικό χώρου ή ντουλάπας!

Κόψτε κομμάτια τα καλσόν, κάντε τα πουγκάκια και βάλτε μέσα ποτ πουρί. Κρεμάστε τα στις ντουλάπες, βάλτε τα στα συρτάρια ή μέσα σε κάποιο δωμάτιο σαν αρωματικό χώρου.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

DIY – Φτιάξτε καναπέ για την αυλή σας σε λιγότερο απο 1 ώρα!

Φτιάξτε την αλοιφή που γιατρεύει σχεδόν τα πάντα!