Απο πολύ μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να λατρεύει τη μερέντα! Ειδικά όταν βούταγα το κουτάλι μέσα και την καταβρόχθιζα… (Εδώ που τα λέμε ακόμα το κάνω χιιχιχ) Δείτε σπιτική συνταγούλα για να την φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι. Να θυμάστε όμως οτι θέλει πολύ πολύ χτύπημα για να γίνει λεία.
Υλικά
25γρ. μέλι…
50γρ. καρυδέλαιο
50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
20γρ. κακάο σκόνη
150γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα
Διαδικασία
Βήμα 1
Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βήμα 2
Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Tip: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο
via stroumfaki
Δείτε επίσης – 30 ιδέες για διακόσμηση Cupcakes!
Δείτε επίσης – Σπιτικά bounty με 3 υλικά!!!
Δείτε επίσης – Φτιάξτε μόνοι σας super καραμέλες ζελεδάκια!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο