Καθώς πλησιάζει η 25 Μαρτίου σχεδόν σε όλα τα σπίτια θα τηγανιστεί ο παραδοσιακός μπακαλιάρος με την σκορδαλιά. Και τον καλύτερο μπακαλιάρο σκορδαλιά θα τον φτιάξετε με κουρκούτι μπύρας για να γίνει αφράτος και τραγανός. Αυτή η δοκιμασμένη και νόστιμη συνταγή είναι από το Γιώργο Ζώλη.
6 ξεχωριστές προτάσεις για σκορδαλιά!
Υλικά για τον μπακαλιάρο με κουρκούρι μπύρας
- Μπακαλιάρος (ξαλμυρισμένος)
- 250γρ φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
- 250γρ μπίρα η μπίρα χωρίς αλκοόλ η σόδα αναψυκτικό
- ελάχιστο αλάτι
- 7-8 σταγόνες λεμόνι
- Λίγο νερό να γεμίσει το σφηνάκι
- Αλεύρι για θωράκισμα Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Το κόλπο για να μην κολλάει το ψάρι στο τηγάνι
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!