in ,

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση σε Χρυσό και Λευκό

Το χρυσό και το λευκό είναι ένας πολύ εκλεπτυσμένος και κομψός συνδυασμό χρωμάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εορταστική διακόσμηση και οι χριστουγεννιάτικοι χώροι σε χρυσό και λευκό μοιάζουν με παραμύθι!

Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας ένα χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Η πιο καλή λύση

Λευκά και χρυσά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας σε χρυσό και λευκό χρώμα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Το δέντρο σας μπορεί να είναι λευκό, χιονισμένο ή συνηθισμένο πράσινο. Στολίστε το με μερικά λευκά και χρυσά στολίδια της επιλογής σας, προσθέστε μερικές κορδέλες και φωτάκια και θα έχετε ένα αριστούργημα! Επιλέξτε τα στολίδια σύμφωνα με το στυλ σας και αν δεν μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα, μπορείτε απλά να τα φτιάξετε. Υπάρχουν πολλά ακόμη διακοσμητικά που μπορείτε να προσθέσετε. Γιρλάντες με χάντρες, σημαιάκια, γράμματα και πολλά άλλα.

Λευκό και χρυσό χριστουγεννιάτικο ντεκόρ

Διακοσμήστε την τραπεζαρία σε χρυσό και λευκό με γυαλιστερά χρυσά ποτήρια, με χρυσά σούπα και δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας και φυσικά χρυσά και άσπρα χριστουγεννιάτικα μίνι δέντρα. Μια άλλη ιδέα είναι να κρεμάσετε χρυσά και άσπρα χριστουγεννιάτικα στολίδια όχι μόνο στο δέντρο αλλά και πάνω από την τραπεζαρία, την πόρτα, την βεράντα και την νησίδα της κουζίνας. Διακοσμήστε το τζάκι σας σε χρυσό και λευκό για να φαίνεται πολύ εκλεπτυσμένο και πολύ κομψό! Μπορεί να γίνει με κορδέλες, γιρλάντες και μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα από διάφορα υλικά.

Πώς να φτιάξετε πόδια ξωτικού για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς ράψιμο! – {ΒΙΝΤΕΟ}

πηγή φωτογρφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

32 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμηση με Πομ Πομ

32 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμηση με Πομ Πομ

6 Αποτελεσματικοί Φυσικοί Τρόποι Αφαίρεσης Οδοντικής Πλάκας

6 Αποτελεσματικοί Φυσικοί Τρόποι Αφαίρεσης Οδοντικής Πλάκας