Κατηγορίες: LifestyleΜόδαΟμορφιά

Οι 12 Καυτές Τάσεις Μόδας για το Καλοκαίρι του 2024, Σύμφωνα με το Pinterest

Το Pinterest μόλις κυκλοφόρησε τις τάσεις μόδας του καλοκαιριού 2024, αναλύοντας όλα όσα τραβούν τα βλέμματα των χρηστών του καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα γενικά θέματα όπως η μαξιμαλιστική μόδα και η ομορφιά της δεκαετίας του ’90 επιστρέφουν, περιλαμβάνοντας μια vintage αλλά μοντέρνα άποψη για την εναλλακτική μόδα, το glam μακιγιάζ, τα κομψά μοτίβα, τις ασυνήθιστες σιλουέτες και πολλά άλλα. Από ροκ εν ρολ ρούχα μέχρι αγγελικο μακιγιάζ, αυτά είναι που λατρεύουν οι μοντέρνοι χρήστες του Pinterest στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας αυτή τη σεζόν. Γυναικεία κουρέματα 2024: Οι top τάσεις για κοντά, μακριά ή μεσαία μαλλιά

Iiievgeniy/Getty Images

Επιστροφή των καρέ και των πλεξίδων

Όλα τα αγαπημένα καρέ και οι πλεξίδες των 90s επιστρέφουν με μοντέρνες ανατροπές. Οι χρήστες του Pinterest αναζητούν ιταλικά καρέ και καρέ φτιαγμένα με ξυράφι μαζί με πλεξούδες γοργόνας και βρεφικές πλεξούδες. Εάν ένα ευθυ καρέ δεν σας αρέσει, τα πολυεπίπεδα καρέ της δεκαετίας του ’90 μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να είστε στη μόδα αυτό το καλοκαίρι.

Ροκ στυλ

Αν σας αρέσει να κάνετε τζαμάρισμα στο The Cure ή στο Depeche Mode και πιστεύετε ότι γεννηθήκατε σε λάθος γενιά, επιλέξτε ροκ στυλ. Οι δημοφιλείς αναζητήσεις για εναλλακτικά ρούχα και δερμάτινα ρούχα θα σας ευθυγραμμίσουν με τη νέα μόδα της δεκαετίας του ’80.

Ιταλικό μακιγιάζ

Τι ξέρουν οι Ιταλίδες για το μακιγιάζ που δεν ξέρουν οι άλλες γυναίκες; Πρώτον, η εμφάνισή τους είναι λαμπερή και αβίαστη. Στο ένα άκρο, ένα απαλό nude μακιγιάζ που ενισχύει τη φυσική ομορφιά χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Από την άλλη πλευρά, ένα έντονο κόκκινο κερασί κραγιόν και άλλες λάγνες εμφανίσεις μακιγιάζ που θα δείτε σε κλαμπ σε όλη την Ιταλία και όχι μόνο.

Αγοροκόριτσο

Το ατομικό στυλ ξεπερνά τις τάσεις που υπαγορεύουν οι επωνυμίες και οι σχεδιαστές αυτό το καλοκαίρι, και πολλές γυναίκες ασπάζονται μια πιο αρρενωπή αισθητική. Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για πιο χαλαρά ρούχα με μεγαλύτερη εφαρμογή έχουν αυξηθεί κατά 3.900% τον τελευταίο χρόνο. Προτιμώνται οι υπερμεγέθεις φανέλες, τα πράσινα cargos και κομψά ρούχα για αγοροκόριτσο.

Corp-core

Βγείτε από το χώρο της συναυλίας και επιστρέψτε στο γραφείο με έμπνευση για το corp-core. Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να φορέσετε ένα γιλέκο ή ένα μπλέιζερ μπατίκ ακόμα κι αν εργάζεστε από το σπίτι; Για να βάλουμε σε προοπτική αυτήν την τάση “επιστροφή στο γραφείο”, οι αναζητήσεις για geek chic έχουν αυξηθεί κατά 870% τον τελευταίο χρόνο.

Δείτε ακόμη 16 “Αριστοκρατικοί” Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Πάντα Σικ και Στυλάτες

Αγγελική ομορφιά

Η αγγελική ομορφιά είναι όπως θα περίμενε κανείς: τα πάντα για το λαμπερό, αψεγάδιαστο δέρμα και τις απαλές, αστραφτερές σκιές ματιών με eyeliner που κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο αγγελικά.

Related Post

Y3K αισθητική

Μερικά άτομα προχωρούν από τη δεκαετία του ’80 (κάπως) και στο μέλλον με μοναδικές προσεγγίσεις στον κυβερνοχώρο. Αυτό το κίνημα της μόδας αγκαλιάζει όλα τα μελλοντικά πράγματα όπως φαντάζονταν στο παρελθόν. Συνδυάστε ασημί αθλητικά παπούτσια που μοιάζουν με το διάστημα με ένα πράσινο ντύσιμο και θα είστε έτοιμοι για τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο.

90s και Y2K μακιγιάζ

Η καινοτομία και η δημιουργικότητα ήταν στην πρώτη γραμμή των τάσεων ομορφιάς και μόδας της δεκαετίας του ’90, και η νοσταλγία για αυτήν την εποχή είναι έκδηλη. Εάν αυτή η τάση σας αρέσει, δοκιμάστε μερικές σκούρες αποχρώσεις για γυμνά χείλη για να διοχετεύσετε την εσωτερική σας έφηβη.

Μοτίβα και νέες σιλουέτες

Χάνετε αν δεν έχετε ακόμα ένα τζίντζαμ σορτς. Επιστρέφουν δυναμικά τα καρό μαζί με άλλα μοτίβα όπως τα ριγέ λευκά είδη και τα μαγιό λεοπάρ. Όσον αφορά τις σιλουέτες, οτιδήποτε είναι εκτός κανόνα λειτουργεί όπως οι bubble φούστες και οι puff φούστες.

Υπερμεγέθη κοσμήματα

Τον τελευταίο χρόνο, οι χρήστες του Pinterest αναζήτησαν χοντροκομμένα χρυσά, μαξιμαλιστικά και εκλεκτικά κοσμήματα. Και οι αναζητήσεις κοσμημάτων στους μηρούς αυξήθηκαν κατά 850%.

Ρετρό ανταύγειες

Όταν σκέφτεστε το ρετρό, μπορεί να σκεφτείτε τις δεκαετίες του 1950 και του 60, αλλά αυτές οι ρετρό ανταύγειες αναφέρονται σε εμβληματικές εμφανίσεις μαλλιών από τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές του 2000.

Φρουτώδη νύχια

Οι τάσεις στα νύχια είναι πάντα μια δημοφιλής κατηγορία αναζήτησης στο Pinterest, αλλά τι νέο υπάρχει για το καλοκαίρι; Όλα τα φρούτα. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν την τάση με δύο τρόπους: Πρώτον, μπορείτε να ζωγραφίσετε υπέροχες εικόνες φρούτων. Δεύτερον, μπορείτε να επιλέξετε μια φρουτώδη απόχρωση για ένα καλοκαιρινό αλλά απλό μανικιούρ. Επιλέξτε πλούσιους τόνους μούρων ή πιο φωτεινές αποχρώσεις κοραλλί γκρέιπφρουτ.

Δείτε επίσης Καλοκαιρινά Σύνολα που θα Φοράτε Όλη τη Σεζόν: 30 Casual Προτάσεις για να Είσαι μία Κούκλα Κάθε Μέρα

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

5 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε με το Οξυζενέ

Οι χρήσεις του υπεροξείδιου του υδρογόνου, κοινώς οξυζενέ, σε όλο το σπίτι είναι ποικίλες και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

23 Φυτά που δεν Χρειάζονται τα Τσόφλια Αυγών

Είστε μανιώδης κηπουρός που θέλετε να προσφέρετε στα φυτά σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα; Ενώ… Read More

1 Ιουλίου, 2024

6 Τρόποι για να Προστατέψετε το Κατοικίδιό σας στον Καύσωνα

Οι καύσωνες του καλοκαιριού κάνουν τη ζωή δύσκολη όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Πόσο γρήγορα θερμαίνεται ένα αυτοκίνητο το καλοκαίρι όταν μείνει στον ήλιο

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας μπορεί να θερμανθεί ακόμη και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Μπαγιάτικο Ψωμί: Το κόλπο με το βραστό νερό για να μαλακώσεις ξερό ψωμί και να το ξαναφάς

Έχετε ένα μπαγιάτικο ψωμί και θεωρείτε ότι είναι καλό μόνο για τα πουλιά; Ξανασκεφτείτε το!… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Το Μυστικό για Λαμπερό Δέρμα με Κολλαγόνο και Παντζάρια

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός σας, σκεφτείτε να προσθέσετε… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα