in ,

Πώς να Δανειστείτε Χρήματα Χωρίς να έρθετε σε δύσκολη θέση ούτε εσείς ούτε ο δανειστής

δανεισμός χρημάτων,συμβουλές,χρήσιμα,
Πώς να Δανειστείτε Χρήματα και να Κάνετε τον Δανειστή σας να σας Ξεχάσει

Σε όλους έχει συμβεί η άβολη στιγμή που δανείζεστε χρήματα από έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας και κάνετε τον αόρατο για να τους αποφύγετε. Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν μερικές συμβουλές για το πώς να δανειστείτε χρήματα και να κάνετε τον δανειστεί να ξεχάσει ή χαρίσει το χρέος σας. Έξι business ιδέες που μπορείς να ξεκινήσεις από το σπίτι σου το 2023. Και να βγάλεις χρήματα με δουλειά από το σπίτι

Πώς να Δανειστείτε Χρήματα και να Κάνετε τον Δανειστή σας να σας Ξεχάσει

Ο χρόνος είναι το παν

Πρώτα απ’ όλα, επιλέξτε το χρόνο σας με σύνεση. Δεν θέλετε να ζητήσετε χρήματα όταν ο φίλος σας είναι αγχωμένος ή περνάει από μια δύσκολη κατάσταση. Πιάστε τους σε μια καλή μέρα, κατά προτίμηση όταν αισθάνονται γενναιόδωροι ή μόλις έλαβαν το μισθό τους.

Και αν δεν μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη στιγμή, ίσως είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να σταματήσετε να ρωτήσετε εντελώς.

Να είστε ευγενικοί και ταπεινοί

Όταν ζητάτε από κάποιον δάνειο, πρέπει να είστε ευγενικοί και ταπεινοί σχετικά με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει ένας απαιτητικός δανειολήπτης.

Πλησιάστε τον δανειστή με ένα χαμόγελο, έναν φιλικό τόνο και μια γνήσια εκτίμηση για τη βοήθειά του. Μια μικρή γοητεία μπορεί να κάνει την εμπειρία δανεισμού πιο ομαλή.

Να είστε ειλικρινείς (αλλά όχι πολύ)

Να είστε ειλικρινείς εκ των προτέρων σχετικά με το γιατί χρειάζεστε τα χρήματα όταν πλησιάζετε τον φίλο ή το μέλος της οικογένειάς σας για ένα δάνειο. Είτε πρόκειται για ενοίκιο, για το σούπερ μάρκετ ή για να αγοράσετε αυτό το νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντική.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πείτε όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες – κρατήστε το σύντομο και επί της ουσίας. Εξάλλου, κανείς δεν θέλει να ακούσει μια μακρόσυρτη ιστορία λυγμού.

Δείτε ακόμη Με Αυτή την Απλή Συμβουλή θα Εξοικονομήσετε Χρήματα στο Σούπερ Μάρκετ

Ορίστε ένα σχέδιο αποπληρωμής

Μόλις εξασφαλίσετε το δάνειο, φροντίστε να συζητήσετε ένα σχέδιο αποπληρωμής με τον δανειστή.

Είτε πρόκειται για εξόφληση σε δόσεις είτε όλο το πόσο, το να έχετε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα δείχνει ότι σκέφτεστε σοβαρά να πληρώσετε το χρέος σας. Και να θυμάστε, μείνετε στον λόγο σας – σε κανέναν δεν αρέσει ένας αφερέγγυος δανειολήπτης.

Διατηρήστε επαφή (αλλά όχι πολύ)

Αφού δανειστείτε χρήματα, διατηρήστε ανοιχτή επικοινωνία με τον δανειστή. Ενημερώνετε για την πρόοδό σας και καθησυχάστε τον ότι δεν έχετε χαθεί.

Ωστόσο, αποφύγετε να τους βομβαρδίζετε με συνεχείς υπενθυμίσεις για το χρέος – κανείς δεν θέλει να αισθάνεται ότι τους κυνηγούν.

Δείξτε την εκτίμησή σας

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μην ξεχάσετε να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας. Είτε πρόκειται για μια εγκάρδια ευχαριστήρια κάρτα, για ένα μικρό δώρο ή για να τους κεράσετε μεσημεριανό γεύμα μόλις σταθείτε στα πόδια σας, λίγη εκτίμηση βοηθάει πολύ στο να κάνει τον δανειστή να αισθάνεται ότι τον εκτιμούν.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να Βγάλετε Χρήματα από την Πώληση των ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τατουάζ κοσμήματα,σχέδια τατουάζ,συμβουλές για τατουάζ,ομορφιά,

21 Τατουάζ που Μοιάζουν με Αληθινά Κοσμήματα

Πώς να βγάλετε χρώματα και μπογιές από τα ρούχα: 3 Μέθοδοι που λειτουργούν πραγματικά σύμφωνα με 3 Ειδικούς στο χρώμα

Πώς να βγάλετε χρώματα και μπογιές από τα ρούχα: 3 Μέθοδοι που λειτουργούν πραγματικά σύμφωνα με 3 Ειδικούς στο χρώμα