in , , , ,

Χωρίς Χημικά: Η Φυσική Λύση για Καθαρό Μπάνιο με Άρωμα που Διαρκεί

Χωρίς Χημικά: Η Φυσική Λύση για Καθαρό Μπάνιο με Άρωμα που Διαρκεί
Χωρίς Χημικά: Η Φυσική Λύση για Καθαρό Μπάνιο με Άρωμα που Διαρκεί

Ο καθαρισμός του μπάνιου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο κουραστικές εργασίες στο σπίτι. Καθώς χρησιμοποιείται πολλές φορές την ημέρα, αυτό το δωμάτιο μπορεί να λερωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και να σχηματιστούν δυσάρεστες οσμές. Ωστόσο, αν δοκιμάσετε αυτήν την απόλυτα φυσική μέθοδο, θα έχετε ένα σούπερ καθαρό μπάνιο που μυρίζει εκπληκτικά! Πως να Διατηρήσετε Αρωματισμένο το Μπάνιο για 15 Ημέρες με Μόνο 1 Ευρώ

Η Φυσική Λύση για Καθαρό Μπάνιο με Άρωμα που Διαρκεί

Η απομάκρυνση της βρωμιάς και των άσχημων οσμών από το μπάνιο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να το καθαρίσετε το μπάνιο, χρειάζεστε προϊόντα καλής ποιότητας.

Για να το κάνετε αυτό, πάρτε μια λεκάνη και ρίξτε δύο κουταλιές της σούπας σαπούνι σε σκόνη, τέσσερις κουταλιές της σούπας απολυμαντικό και το χυμό από τρία λεμόνια.

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και ρίξτε το διάλυμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ανακινήστε δυνατά και ψεκάστε τις επιφάνειες του μπάνιου.

Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, στεγνώστε τις επιφάνειες με ένα μαλακό πανί για να αποφύγετε τη συσσώρευση υγρασίας.

Με αυτή τη φυσική, αποτελεσματική και, πάνω απ’ όλα, φθηνή μέθοδο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα καθαρό, πεντακάθαρο και φρέσκο άρωμα μπάνιο χωρίς πολλή προσπάθεια. Η χρήση αυτού του σπιτικού προϊόντος εξαλείφει την ανάγκη χρήσης σκληρών και μη φιλικών προς το περιβάλλον χημικών που πωλούνται στα καταστήματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Το Κόλπο του Υδραυλικού για το Μπάνιο: Θα Εκπλαγείτε με το Αποτέλεσμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί να Χρησιμοποιήσετε Αλουμινόχαρτο στην Τουαλέτα σας

Γιατί να Χρησιμοποιήσετε Αλουμινόχαρτο στην Τουαλέτα σας

50 Πολυέλαιοι Μπάνιου που Κλέβουν την Παράσταση

50 Πολυέλαιοι Μπάνιου που Κλέβουν την Παράσταση