in

Για ποιο λόγο κάποια κάγκελα έχουν καμπύλες: Τα βλέπουμε σε πολλά παράθυρα και αναρωτιόμαστε

Για ποιο λόγο κάποια κάγκελα έχουν καμπύλες: Τα βλέπουμε σε πολλά παράθυρα και αναρωτιόμαστε
Για ποιο λόγο κάποια κάγκελα έχουν καμπύλες: Τα βλέπουμε σε πολλά παράθυρα και αναρωτιόμαστε

Το βλέπουμε και σε πολλά παλιά σπίτια στην Ελλάδα: Έχουν παράθυρα με κάγκελα, τα οποία διαθέτουν κάποιες περίεργες «καμπύλες» στο κάτω μέρος.

Σε τι χρησιμεύει αυτό; Ο χρήστης του Reddit u/lw1999 έκανε αυτήν ακριβώς την ερώτηση αφού συνάντησε αυτό το είδος κάγκελων παραθύρου.

Ορισμένοι χρήστες του Reddit θεώρησαν ότι το εξόγκωμα χρησίμευε για να τοποθετούν οι άνθρωποι γλάστρες λουλουδιών. Ίσως δεν μπορείτε να τοποθετήσετε μία γλάστρα λουλουδιών μέσα στις στρογγυλεμένες ράβδους, αλλά θα μπορούσατε να το απλώσετε έξω από το πλαίσιο.

Άλλοι χρήστες υποστήριξαν ότι τα εξογκώματα εξυπηρετούν έναν σκοπό ασφάλειας, καθώς συχνά βρίσκονται μόνο στο ισόγειο των κτιρίων. Οι Νεοϋορκέζοι υποστήριξαν ότι οι «καμπύλες» είναι εκεί για να τοποθετείς μονάδες air-condition.

Γιατί το δίπλωμα οδήγησης είναι ροζ σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο

Ποια είναι λοιπόν η πραγματική ιστορία; Σύμφωνα με έναν κατασκευαστή που επικαλείται το Reader’s Digest, είναι… όλα τα παραπάνω! Οι «καμπύλες» παραθύρων εγκαθίστανται συνήθως στο ισόγειο για λόγους ασφαλείας, αποτρέποντας την είσοδο των διαρρηκτών. Συχνά χρησιμοποιούνται και για γλάστρες λουλουδιών σύμφωνα με το itspossible.gr. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε μια μονάδα AC σε αυτες, αλλά αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του παραθύρου.

φώτο HANK5/GETTY IMAGES

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2 / 5. Αξιολογήσεις: 36

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

καθαρισμός μπάνιου,καθαρισμός με κρεμμύδι,συμβουλές καθαρισμού,κόλπα,χρήσιμα,

Το Κόλπο του Υδραυλικού για το Μπάνιο: Θα Εκπλαγείτε με το Αποτέλεσμα

Καρότα: Είναι καλύτερα να τα τρως ωμά ή μαγειρεμένα;

Καρότα: Είναι καλύτερα να τα τρως ωμά ή μαγειρεμένα;