in , , , ,

Βουλωμένος Νεροχύτης: Μερικά Κουταλάκια του Γλυκού από Αυτά τα Συστατικά Αρκούν

Βουλωμένος Νεροχύτης: Μερικά Κουταλάκια του Γλυκού από Αυτά τα Συστατικά Αρκούν
Βουλωμένος Νεροχύτης: Μερικά Κουταλάκια του Γλυκού από Αυτά τα Συστατικά Αρκούν

Ένας βουλωμένος νεροχύτης κουζίνας είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες. Μια μικρή λακκούβα στάσιμου νερού μπορεί γρήγορα να γίνει αργή αποστράγγιση ή εντελώς βουλωμένος νεροχύτης. Πολλοί στρέφονται σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές είναι αναποτελεσματικά και ακριβά. Ευτυχώς, μπορείτε να ξεβουλώσετε εύκολα έναν βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας με απλά υλικά που βρίσκονται ήδη στην κουζίνα σας. Οι Υδραυλικοί Προτείνουν: Ψεκάστε Αυτό στην Τρύπα του Νεροχύτη

Βουλωμένος Νεροχύτης: Μερικά Κουταλάκια του Γλυκού από Αυτά τα Συστατικά Αρκούν

Γιατί βουλώνει ο νεροχύτη κουζίνας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις πιθανές αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν σε βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας. Η πιο κοινή αιτία είναι η συσσώρευση λίπους, βρωμιάς ή υπολειμμάτων τροφών στο σύστημα αποχέτευσης

Επιπλέον, τα υπολείμματα φαγητού συσσωρεύονται σταδιακά και δεν αφαιρούνται όταν πλένονται τα πιάτα. Η χρήση ακατάλληλων προϊόντων καθαρισμού μπορεί επίσης να συμβάλει σε αυτή την συσσώρευση.

Πώς να ξεβουλώσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας

Χρειάζεσαι 3 υλικά που σίγουρα υπάρχουν στην κουζίνα σου. Είναι αλάτι, μαγειρική σόδα και ξύδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Δείτε ακόμη Ένα Μπουκάλι Αρκεί για να Ξεβουλώσει η Αποχέτευση του Νεροχύτη

Ξύδι και μαγειρική σόδα

Ρίξτε μαγειρική σόδα στο σιφόνι και περιμένετε λίγα λεπτά πριν προσθέσετε το ξύδι. Στη συνέχεια, πρέπει να αφήσετε τα δύο συστατικά να δράσουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα παρατηρήσετε μετά από λίγα λεπτά ότι αρχίζουν να σχηματίζονται φυσαλίδες αέρα. Αυτό είναι σημάδι ότι η αποχέτευση ξεβουλώνει. Τέλος, ρίξτε βραστό νερό για να φύγουν τα διαλυμένα υπολείμματα.

Ο συνδυασμός ξυδιού και μαγειρικής σόδας προκαλεί μια χημική αντίδραση που παράγει διοξείδιο του άνθρακα. Η αντίδραση που προκαλείται από αυτά τα δύο συστατικά βοηθά στη διάλυση της βρωμιάς και των λιπών.

Χοντρό αλάτι, ξύδι και μαγειρική σόδα

Αναμίξετε αυτά τα τρία υλικά και ρίξτε το μείγμα στο σιφόνι του νεροχύτη. Μετά από λίγα λεπτά, ρίξτε βραστό νερό στην αποχέτευση.

Η προσθήκη αλατιού βοηθά στη διάλυση των σωματιδίων τροφής και του λίπους που φράζουν το σωλήνα.

Θα ήταν συνετό να καλέσετε έναν ειδικό σε υδραυλικά, εάν αυτές οι φυσικές λύσεις δεν λειτουργούν. Μπορεί να λύσει το πρόβλημα χωρίς να προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά στους σωλήνες αποχέτευσης.

Δείτε επίσης 5 Εύκολες Συμβουλές Καθαρισμού για τον Νεροχύτη που θα σας λύσουν τα χέρια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 17

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Καπνίζει ο Φούρνος της Κουζίνας και τι Πρέπει να Κάνετε Αμέσως

Γιατί Καπνίζει ο Φούρνος της Κουζίνας και τι Πρέπει να Κάνετε Αμέσως

DIY τζελ καθαρισμού λεκάνης,καθαρισμός λεκάνης τουαλέτας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε τη Λεκάνη της Τουαλέτας με DIY Τζελ Καθαρισμού