in , , , ,

Σκασμένες Φτέρνες: Απαλλαγείτε σε Μόλις 1 Μέρα με Ένα Κερί

σκασμένες φτέρνες,φροντίδα φτερνών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
σκασμένες φτέρνες,φροντίδα φτερνών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Οι σκασμένες φτέρνες είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Οι ρωγμές που σχηματίζονται στα πόδια τείνουν να πονάνε. Μερικές φορές δημιουργούνται ενοχλητικά κοψίματα που είναι και πολύ ενοχλητικά. Οι λόγοι για τους οποίους πολλοί άνθρωποι έχουν σκασμένες φτέρνες είναι ποικίλοι. Αλλά και με μόνο 1 κερί μπορείτε να το διορθώσετε σε μόλις 24 ώρες. Έτσι πρέπει να το κάνετε. Σκασμένες Φτέρνες και Αιτίες: 8 «ύπουλοι» Λόγοι που πιθανώς αγνοείτε

Σκασμένες Φτέρνες: Απαλλαγείτε σε Μόλις 1 Μέρα με Ένα Κερί

Ανάμεσα στα προβλήματα είναι η υπερβολική πίεση ή πιο απλά η τριβή των ποδιών μέσα στα παπούτσια. Στη συνέχεια, επίσης η σύνθεση του ίδιου του δέρματος, η οποία διαφέρει από άτομο σε άτομο, όταν είναι πραγματικά ξηρό και οι φτέρνες τείνουν να σκάνε πιο εύκολα.

Οι σκασμένες φτέρνες δεν πρέπει να παραμελούνται και αυτή η μέθοδο σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους γιατί πραγματικά λύνει το πρόβλημα σε χρόνο μηδέν.

Δείτε ακόμη Η πιο αποτελεσματική συνταγή για να κάνετε τις φτέρνες σας απαλές σαν μωρού.

Κερί για σκασμένα πόδια

Μπορείτε να φτιάξετε κρέμα από κερί σε χρόνο μηδέν για να έχετε απαλές φτέρνες.

Θα χρειαστείτε: ένα κερί, ελαιόλαδο, βαζελίνη, λάδι καρύδας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Με έναν τρίφτη θα πρέπει να τρίψετε ολόκληρο το κερί μέχρι να το κάνετε πολύ μικρά κομμάτια.

Βάλτε τα κομμάτια κερί σε ένα μπολ και προσθέσετε μέσα μισό ποτήρι ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν υλικά και μετά πάρτε μια μικρή κατσαρόλα με μισό φλιτζάνι νερό. Τοποθετήστε το μπολ μέσα και λιώστε το κερί σε ένα λουτρό νερού.

Όταν το κερί και το λάδι είναι εντελώς υγρά, αφαιρέστε το μπολ από την κατσαρόλα. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας βαζελίνη και μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας. Ανακατέψτε καλά τα υλικά μέχρι να λιώσουν η βαζελίνη και το λάδι καρύδας. Συνεχίστε για λίγα λεπτά.

Περιμένετε περίπου 15 έως 20 λεπτά να πήξει η κρέμα και τέλος. Αποθηκεύστε την σε ένα δοχείο με καθαρό καπάκι για να διατηρηθεί για περίπου έξι μήνες εκτός ψυγείου.

Μπορείτε να απλώσετε την κρέμα κεριού στις σκασμένες φτέρνες και να την αφήσετε να απορροφηθεί. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε άφθονη κρέμα και μετά να φορέσετε κάλτσες. Συνιστάται να κάνετε αυτή τη μέθοδο τη νύχτα. Οι φτέρνες σας θα γίνουν αμέσως πολύ απαλές και συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτήν την κρέμα δεν θα έχετε πλέον ενοχλητικές σκασμένες φτέρνες.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Απαλά και Τέλεια Πόδια με Μόνο 2 Συστατικά που Έχετε Ήδη στο Σπίτι σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρωματιστές πλάτες κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση,

76 Χρωματιστές Πλάτες Κουζίνας για να Ζωντανέψει ο Χώρος

Κόκκινη Μύτη: Γιατί η Μύτη σας Κρυώνει Πάντα Ακόμα και Όταν Δεν Είναι Χειμώνας

Κόκκινη Μύτη: Γιατί η Μύτη σας Κρυώνει Πάντα Ακόμα και Όταν Δεν Είναι Χειμώνας