in , , , ,

Ψυγείο: Πως να Μειώσετε την Κατανάλωση Ρεύματος στο Μισό σε Χρόνο Μηδέν

Ψυγείο: Πως να Μειώσετε την Κατανάλωση Ρεύματος στο Μισό σε Χρόνο Μηδέν
Ψυγείο: Πως να Μειώσετε την Κατανάλωση Ρεύματος στο Μισό σε Χρόνο Μηδέν

Γνωρίζατε ότι ένας υψηλός λογαριασμός ρεύματος εξαρτάται κυρίως από τη χρήση του ψυγείου, που είναι μια από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές; Αν θέλετε να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το κόλπο. Οι λογαριασμοί του ρεύματος δεν θα είναι πλέον πρόβλημα. Γυρίστε Αυτήν την Κρυφή Βίδα στα Παράθυρα για Εξοικονόμηση Ενέργειας και Οικονομία Στο Ρεύμα

Ψυγείο: Πως να Μειώσετε την Κατανάλωση Ρεύματος στο Μισό σε Χρόνο Μηδέν

Ψυγείο και κατανάλωση ενέργειας

Μαζί με το πλυντήριο ρούχων και το πλυντήριο πιάτων, το ψυγείο είναι μια από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι καταναλώνει πολλή ενέργεια, η οποία στη συνέχεια αντικατοπτρίζεται στο λογαριασμό ρεύματος.

Δεδομένου ότι λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, είναι η κύρια αιτία υψηλών λογαριασμών. Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, το 25% της κατανάλωσης ενέργειας εξαρτάται ακριβώς από τη χρήση αυτής της συσκευής.

Φυσικά δεν μπορούμε χωρίς το ψυγείο, αλλά μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα μέσω έξυπνων στρατηγικών. Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι να αγοράσετε ένα ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α ή Α+ ή ακόμα υψηλότερης ενεργειακής κλάσης. Αυτό σημαίνει ότι μειώνεται στο μισό το κόστος ρεύματος.

Δείτε ακόμη Πόσο Ρεύμα Καίνε οι συσκευές: Πίνακας με τις καταναλώσεις. Η αθώα συσκευή που φουσκώνει το λογαριασμό ρεύματος και δεν παίρνεις χαμπάρι

Το κόλπο με για να μειώσετε στο μισό το κόστος των λογαριασμών ρεύματος

Έχετε παρατηρήσει ποτέ το κουμπί που βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα ψυγεία; Στη νέα γενιά έχει αντικατασταθεί από ψηφιακή οθόνη, αλλά η λειτουργία είναι ίδια. Με αυτό το κουμπί μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αυτός είναι ο θερμοστάτη, που μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του ψυγείου. Μέσω της σωστης ρύθμισής τους είναι δυνατή η εξοικονόμηση στο κόστος του λογαριασμού ρεύματος.

Θα πρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του ψυγείου σας μεταξύ 1 και 4 βαθμών και της κατάψυξης στους -17 βαθμούς. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε περισσότερο από 5% ενέργεια.

Εάν μάθετε να ρυθμίζετε καλά τον εσωτερικό θερμοστάτη του ψυγείου, δεν θα έχετε πλέον προβλήματα και θα παρατηρήσετε ότι ο επόμενος λογαριασμός ρεύματος δεν θα είναι τόσο υψηλός όσο οι προηγούμενοι. Υ

Άλλες συμβουλές που οι ειδικοί θεωρούν πολύτιμες για την εξοικονόμηση ενέργειας στο ψυγείο.

Μην γεμίζετε υπερβολικά το ψυγείο, διαφορετικά θα αναγκαστεί να λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και να χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια για να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα.

Μην αφήνετε ποτέ την πόρτα ανοιχτή συνέχεια, διαφορετικά θα χρησιμοποιήσετε άσκοπα πολύτιμα kW. Επιπλέον, είναι σημαντικό τα τρόφιμα να βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους, έτσι ώστε ο αέρας στο ψυγείο να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα.

Εάν υπάρχουν υγρά τρόφιμα, πρέπει πάντα να είναι κλειστά ή καλυμμένα με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο. Η υγρασία που μπορεί να προκύψει στο εσωτερικό του ψυγείου αναγκάζει τον συμπιεστή της συσκευής να δουλεύει πιο έντονα, που οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Προθερμάνση Φούρνου: Χρειάζεται πραγματικά;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 15

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι Συμβαίνει στην Ψυχική σας Υγεία αν Είστε Συνεχώς στο Διαδίκτυο

Τι Συμβαίνει στην Ψυχική σας Υγεία αν Είστε Συνεχώς στο Διαδίκτυο

Καθάρισμα Κατσαρόλας: Πώς να Επαναφέρετε τη Λάμψη σε Κατσαρόλες Αλουμινίου

Καθάρισμα Κατσαρόλας: Πώς να Επαναφέρετε τη Λάμψη σε Κατσαρόλες Αλουμινίου