in , , , ,

Πλύσιμο Καλσόν: Πως να Τα Πλένετε για να μην Σκίζονται

Πλύσιμο Καλσόν: Πως να Τα Πλένετε για να μην Σκίζονται
Πλύσιμο Καλσόν: Πως να Τα Πλένετε για να μην Σκίζονται

Το καλσόν είναι ένα κομψό και εκλεπτυσμένο αξεσουάρ που ολοκληρώνει το ντύσιμο, δίνοντας μια μοναδική, συναρπαστική και διαχρονική πινελιά κομψότητας! Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι σκίζονται εύκολα. Ανακαλύψτε πώς να πλένετε το καλσόν σας για να μην σκίζονται, εξασφαλίζοντας άψογη εμφάνιση και αίσθημα ασφάλειας σε κάθε βήμα! Κάψατε το Πουκάμισό σας με το Σίδερο: Μην το Πετάξετε, Μπορείτε να το Φτιάξετε

Πως να Πλένετε τα Καλσόν για να μην Σκίζονται

Διαβάστε την ετικέτα

Η ανάγνωση της ετικέτας πριν πλύνετε το καλσόν σας είναι σημαντικό για να μην καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου.

Τα καλσόν, τα οποία είναι κατασκευασμένα από πολύ εύθραυστα υφάσματα, μπορεί να απαιτούν λεπτό πλύσιμο, που πραγματοποιείται σε χαμηλές και συγκεκριμένες θερμοκρασίες. Ακόμη περισσότερο, είναι καλύτερο το πλύσιμο των καλσόν στο χέρι.

Πλύσιμο στο χέρι

Είναι πολύ πιθανό η ετικέτα να λέει ότι το καλσόν απαιτεί πλύσιμο στο χέρι. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε κρύο νερό και τριμμένο σαπούνι Μασσαλίας. Επίσης αποφύγετε να τρίβετε τα καλσόν σας, καθώς αυτό μπορεί να τα καταστρέψει.

Δείτε ακόμη Πως να Επιδιορθώσετε ένα Πουλόβερ Ζιβάγκο με Χαλαρό Λαιμό σε 3 Λεπτά

Γεμίστε μια λεκάνη με κρύο νερό, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας νιφάδες σαπουνιού Μασσαλίας και 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Αφήστε τα καλσόν να μουλιάσουν για 3 ώρες, στη συνέχεια ξεπλύνετε χωρίς να τα στύψετε πολύ και αφήστε τα να στεγνώσουν στον ήλιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλύσιμο στο πλυντήριο

Αν η ετικέτα του καλσόν γραφεί πλύσιμο στο πλυντήριο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα ευαίσθητο πρόγραμμα για συνθετικά ενδύματα. Πλύνετε για λίγο και κυρίως σε μέτριες θερμοκρασίες (μέγιστο 30°).

Προσέξτε να μην πλένετε τα καλσόν με ρούχα που έχουν κουμπιά, στρας και άλλα μικροαντικείμενα, διαφορετικά το ύφασμα θα σκιστεί σε ελάχιστο χρόνο.

Όχι στεγνωτήριο

Όσο βολικό κι αν είναι το στεγνωτήριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ιδιαίτερα ευαίσθητα υφάσματα, και τα καλσόν είναι αναμφίβολα μεταξύ αυτών.

Για να μην σκιστούν θα πρέπει να τα στεγνώσετε στο σπίτι ή έξω, διαφορετικά η ζέστη θα μπορούσε να καταστρέψει τα καλσόν σας. Δεδομένου ότι είναι πολύ λεπτά βαμβακερά, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τα στεγνώσετε μετά από μερικές ώρες.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Σκισμένο Μπουφάν / Τρύπα στο Μπουφάν: 1 Σίδερο Αρκεί για να το Φτιάξετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός με λάδι καρύδας,καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πως να Καθαρίσετε Όλο το Σπίτι με Λάδι Καρύδας

διακόσμηση με ντοπαμίνη,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

61 Αξιολάτρευτες Ιδέες Διακόσμησης Γεμάτες “Ντοπαμίνη”