in , , , ,

Πως να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Ιδρώτα από τα Μάλλινα Πουλόβερ

Πως να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Ιδρώτα από τα Μάλλινα Πουλόβερ
Πως να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Ιδρώτα από τα Μάλλινα Πουλόβερ

Τα μάλλινα πουλόβερ είναι σίγουρα μεταξύ των ενδυμάτων που αγαπάτε να φοράτε περισσότερο το χειμώνα γιατί σας προσφέρουν μια αίσθηση ζεστασιάς. Ωστόσο, συχνά, μπορεί να είναι τόσο βαριά που να σας κάνουν να ιδρώνετε λίγο περισσότερο και αυτή η μυρωδιά του ιδρώτα θα μπορούσε να μουλιάσει τόσο πολύ στις ίνες που δεν φεύγει καν όταν πλυθεί. Με υλικά που έχετε στο σπίτι μπορείτε να αφαιρέσετε τη μυρωδιά του ιδρώτα από τα μάλλινα πουλόβερ εύκολα και οικονομικά. Έχετε Λεκέδες Ιδρώτα στα Ρούχα σας; Μην τα Βάζετε στο Στεγνωτήριο

Πως να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Ιδρώτα από τα Μάλλινα Πουλόβερ

Σαπούνι Μασσαλίας

Ρίξτε μια κουταλιά νιφάδες σαπουνιού Μασσαλίας σε μια λεκάνη που περιέχει ζεστό νερό και ανακατέψτε. Έπειτα, μουλιάστε τα πουλόβερ για λίγες ώρες πριν τα τρίψετε, ειδικά στα σημεία του υφάσματος όπου συγκεντρώνεται περισσότερο η κακοσμία. Τέλος, προχωρήστε στο πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο.

Μαγειρική σόδα

Ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας μαγειρική σε μια λεκάνη που περιέχει 1 λίτρο κρύο νερό και μετά αφήστε το πουλόβερ σας να μουλιάσει όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, ξεπλύνετε το και προχωρήστε στο συνηθισμένο πλύσιμο.

Σχετικά με το στέγνωμα, τοποθετήσετε το πουλόβερ σε οριζόντια επιφάνεια για να μην παραμορφωθεί.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Ιδρώτα από τα Σουτιέν με Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Ξύδι

Το ξύδι όχι μόνο εξουδετερώνει τις άσχημες οσμές, αλλά και μαλακώνει φυσικά τα ρούχα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσθέστε μισό ποτήρι ξύδι σε μια λεκάνη με νερό και αφήσετε τα μάλλινα πουλόβερ να μουλιάσουν για τουλάχιστον μία ώρα ή και για μια νύχτα.

Το ξύδι θα βοηθήσει επίσης να εξαλειφθούν τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού που καθιζάνουν μεταξύ των ινών.

Επίσης, μπορείτε να μουσκέψετε ένα ύφασμα σε ξύδι και να ταμπονάρετε απευθείας στην περιοχή όπου εμποτίζεται η άσχημη μυρωδιά του ιδρώτα, όπως η υπομασχαλιαία περιοχή. Αφήστε το ύφασμα να δράσει για λίγο και μετά προχωρήστε στο συνηθισμένο πλύσιμο στο χέρι.

Λεμόνι

Ρίξτε το χυμό από τρία λεμόνια σε μια λεκάνη με κρύο νερό και μετά να βυθίσετε τα πουλόβερ σας για περίπου 30 λεπτά . Μετά από αυτό, ξεπλύνετε το ρούχο και προχωρήστε στο στέγνωμα.

Χοντρό αλάτι

Ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας χοντρό αλάτι σε μια λεκάνη με κρύο νερό και μετά βυθίστε το μάλλινο πουλόβερ. Στη συνέχεια, τρίψτε απαλά το μέρος του ρούχου όπου εμποτίζεται περισσότερο η άσχημη μυρωδιά του ιδρώτα και ξεπλύνετε.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Ιδρώτα από Μαύρο Ύφασμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY μάσκα προσώπου,σπιτική μάσκα προσώπου,βούτυρο,καφές,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα προσώπου,

Το Βούτυρο και ο Καφές Μπορούν να Γίνουν Κρέμα Προσώπου: Δείτε Πώς

51 Λειτουργικά Μικρά Κομοδίνα

51 Λειτουργικά Μικρά Κομοδίνα