in , ,

Φύλλα Γκουάβα για Υγιή Μαλλιά και Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

φύλλα γκουάβα για μαλλιά,υγιή μαλλιά,αντιμετώπιση τριχόπτωσης,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
Φύλλα Γκουάβα για Υγιή Μαλλιά και Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

Τα φύλλα γκουάβα είναι μια από τις πιο ευεργετικές φυσικές θεραπείες για την πρόληψη της τριχόπτωσης και τη βελτίωση της υγείας των μαλλιών. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη Β, διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών. Επίσης, οι αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες των φύλλων γκουάβα βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής του τριχωτού της κεφαλής, η οποία οδηγεί σε πτώση των μαλλιών. Η τακτική χρήση των φύλλων γκουάβα μπορεί να αποτρέψει την τριχόπτωση και να οδηγήσει σε υγιή και λαμπερά μαλλιά. Αναμείξτε Δεντρολίβανο με Αλόη Βέρα για Δυνατά Μαλλιά

Φύλλα Γκουάβα για Υγιή Μαλλιά και Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα γκουάβα για να σταματήσετε την τριχόπτωση

Για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, σε ένα λίτρο νερό, προσθέστε μια χούφτα φύλλα γκουάβα. Βράστε το νερό για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Αφού κρυώσει το μείγμα, απλώστε το στα μαλλιά σας. Κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αφήστε το να μείνει για μερικές ώρες και μετά ξεπλύνετε τα μαλλιά σας. Επιπλέον, μπορείτε να το αφήσετε να μείνει όλη τη νύχτα. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας, βάλτε ένα σκουφάκι μπάνιου και ξεπλύνετε το όταν ξυπνήσετε το πρωί.

Η τακτική χρήση αυτού του μείγματος θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε την τριχόπτωση και θα τονώσει την ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκχυλισμένο έλαιο από φύλλα γκουάβας, φρέσκα φύλλα γκουάβας ή σκόνη γκουάβα που λαμβάνεται με ξήρανση των φύλλων γκουάβα στον ήλιο και άλεση σε μίξερ.

Δείτε ακόμη Αναζωογονήστε τα Ταλαιπωρημένα Μαλλιά σας με Σκόνη Ζελατίνης

4 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα γκουάβα στην ανάπτυξη των μαλλιών

Σπρέι μαλλιών γκουάβα για την πιτυρίδα

Σε ένα μπολ με νερό ρίξτε 4 – 5 φύλλα γκουάβα και βράστε για 5 λεπτά μέχρι να πάρει άλλο χρώμα το νερό. Αφήστε το να κρυώσει και στραγγίστε το. Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι δεντρολίβανου στο στραγγισμένο μείγμα και ανακατέψτε το καλά. Ρίξτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι με σπρέι και χρησιμοποιήστε το για τη θεραπεία της πιτυρίδας και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μάσκα μαλλιών γκουάβα για γκρίζα μαλλιά

Σε ένα μπολ, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σκόνη φύλλων γκουάβα, σκόνη tulsi και σκόνη φύλλων neem. Στη συνέχεια, προσθέστε σπιτικό τυρόπηγμα για να σχηματιστεί μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα στο τριχωτό της κεφαλής σας και αφήστε τη να παραμείνει για 10 – 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύντε την.

Λάδι γκουάβα για ανάπτυξη μαλλιών

Ανακατέψτε ένα φλιτζάνι μη επεξεργασμένο λάδι καρύδας και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο φύλλων γκουάβα. Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα για να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Ορός μαλλιών γκουάβα για την τριχόπτωση

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας τζελ αλόη βέρα, τρεις κάψουλες βιταμίνης Ε και ένα φλιτζάνι τσάι από φύλλα γκουάβα. Αποθηκεύστε αυτόν τον ορό μαλλιών στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε τον σε καθημερινή βάση. Επιπλέον, μπορείτε να ψεκάσετε τον ορό στο τριχωτό της κεφαλής και να κάνετε απαλό μασάζ για λίγα λεπτά. Όταν στεγνώσει, ξεπλύνετε.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Χάνεις τα μαλλιά σου; Πείτε Αντίο στην Τριχόπτωση με 1 Σπιτικό Συστατικό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

γυάλισμα παπουτσιών,γυάλισμα παπουτσιών με λάδι καρύδας,λάδι καρύδας,χρήσιμα,ρούχα,συμβουλές,

Πως να Γυαλίσετε Χειμερινά Δερμάτινα Παπούτσια με Λάδι Καρύδας

μυρωδιά αυγού,καθαρισμός πλυντηρίου πιάτων,κόλπα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πως να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Αυγού από το Πλυντήριο Πιάτων