in , , , , ,

Διακόσμηση Στενού Και Μικρού Υπνοδωματίου: 66 Έξυπνες Ιδέες

Διακόσμηση Στενού Και Μικρού Υπνοδωματίου: 66 Έξυπνες Ιδέες
Διακόσμηση Στενού Και Μικρού Υπνοδωματίου: 66 Έξυπνες Ιδέες

Τα μικρά και ιδιαίτερα στενά υπνοδωμάτια είναι δύσκολο να διακοσμηθούν και να επιπλωθούν καθώς δεν μπορούν να φιλοξενήσουν πολλά έπιπλα, πολλή διακόσμηση και χρειάζονται πολύ αποτελεσματικές λύσεις αποθήκευσης. Ένα στενό υπνοδωμάτιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαμορφωθεί: οι πολύ μεγάλοι τοίχοι στις δύο πλευρές μπορεί να είναι ατελείωτοι και μπορεί να στερούνται οπτικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχει χώρος για κομοδίνο, δεν μπορεί να τοποθετηθεί μεγάλο κρεβάτι εδώ και ούτω καθεξής. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κάνετε τη στενή κρεβατοκάμαρά σας άνετη, κομψή και φιλόξενη, και έχουμε συγκεντρώσει τις πιο χρήσιμες ιδέες για αυτό. 12 Πράγματα που Πρέπει να Αντικαταστήσετε στο Υπνοδωμάτιό σας Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

66 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης Στενού Υπνοδωματίου

Διακόσμηση Μικρού Υπνοδωματίου:

Παίξτε με το χρώμα

Βάψτε και τους δύο μικρότερους τοίχους σε πιο σκούρα απόχρωση από τους μακρύτερους. Αυτοί οι τοίχοι θα φαίνονται σαν να πλησιάζουν και το δωμάτιο θα είναι πιο τετράγωνο και αναλογικό αντί για το στενό ορθογώνιο που είναι στην πραγματικότητα. Μια τέτοια ιδέα θα το κάνει πιο ζεστό και φιλόξενο.

Βελτιστοποιήστε την αποθήκευση

Το κρεβάτι και ο χώρος από κάτω είναι το μυστικό σας όπλο όσον αφορά τη μεγιστοποίηση του αποθηκευτικού χώρου σε ένα στενό δωμάτιο. Η επένδυση σε ένα κρεβάτι με συρτάρια αποθήκευσης μπορεί να κάνει θαύματα όσον αφορά την οργάνωση. Μπορείτε επίσης απλώς να αγοράσετε μερικούς κάδους αποθήκευσης για να μπουν κάτω από ένα υπάρχον κρεβάτι, εάν είναι αρκετά ψηλό. Επίσης, σκεφτείτε να αγοράσετε κομοδίνα με επίπεδα ή με επιπλέον ράφια. Προτιμήστε επιτοίχια ράφια και ακόμη και οι κρεμαστά ζαρντινιέρες θα σας εξοικονομήσουν λίγο περισσότερο χώρο.

Εναλλακτικά κομοδίνα

Εάν δεν υπάρχει κυριολεκτικά χώρος για ένα κομοδίνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα περβάζι, να φτιάξετε ένα μικροσκοπικό πλωτό ράφι ή απλώς ένα κεφαλάρι αποθήκευσης και να στερεώσετε μερικές απλίκες στον τοίχο. Ένα σκαμπό μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως κομοδίνο και θα φαίνεται υπέροχο.

Δείτε ακόμη 4 Χρώματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Έχετε σε Υπνοδωμάτιο Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φτιάξτε τοίχους γκαλερί

Διακόψτε τους μεγάλους τοίχους με συστάδες έργων τέχνης ή διακόσμησης για να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, αποφύγετε την τοποθέτηση μιας σειράς κορνιζών κρεμασμένων δίπλα-δίπλα που έχουν όλες το ίδιο χρώμα, μέγεθος και υλικό για μια πιο καλοσυλλεγμένη εμφάνιση.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Μικρό Υπνοδωμάτιο Διακόσμηση: 86 Ιδέες για Κομψά και Άνετα Μικρά Υπνοδωμάτια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μπαλάκι Τένις Στο Πλυντήριο: Για Αφράτες Πετσέτες και Μπουφάν

Μπαλάκι Τένις Στο Πλυντήριο: Για Αφράτες Πετσέτες και Μπουφάν

Όχι πια Τσαλακωμένες Κουρτίνες με μια Χούφτα από Αυτό το Φυσικό Συστατικό

Όχι πια Τσαλακωμένες Κουρτίνες με μια Χούφτα από Αυτό το Φυσικό Συστατικό