in , , ,

46 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Ντίσκο Μπάλα

διακόσμηση σπιτιού με ντίσκο μπάλα,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση,
46 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Ντίσκο Μπάλα

Δεν χρειάζεται να οργανώσετε ένα διασκεδαστικό πάρτι για να προσθέσετε μια αστραφτερή ντίσκο μπάλα στα σπίτια σας. Αυτά τα λαμπερά κομμάτια μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε κάθε χώρο, θα φέρουν αμέσως μια αίσθηση πάρτι και θα λάμψουν εκεί. 61 Αξιολάτρευτες Ιδέες Διακόσμησης Γεμάτες “Ντοπαμίνη”

Ντίσκο μπάλα γλάστρα

Χρησιμοποιήστε τη ντίσκο μπάλα ως γλάστρα ή αγοράστε μια έτοιμη, η οποία θα φέρει λάμψη και μια πινελιά χρώματος. Επιλέξτε όχι μόνο μια ασημί ντίσκο μπάλα αλλά και χρυσή, χάλκινη, θερμή ροζ ή σμαραγδένια σε όποιο μέγεθος θέλετε. Η γλάστρα σας μπορεί να είναι συνηθισμένη ή κρεμαστή και αν θέλετε να την κρεμάσετε μόνοι σας, προσθέστε λίγο μακραμέ και φούντες για να αποκτήσετε αυτή την αίσθηση boho.

46 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Ντίσκο Μπάλα

Ντίσκο μπάλα μπαρ

Μπορεί να φτιάξετε ένα υπέροχο και λαμπερό σπιτικό μπαρ σχεδιασμένο ως ντίσκο μπάλα σε μια βάση, που θυμίζει υδρόγειο. Τοποθετήστε όλα τα πράγματα που χρειάζεστε μέσα και απολαύστε το διασκεδαστικό πάρτι που φέρνει στον χώρο.

Ντίσκο μπάλα τζάκι

Γεμίστε το τζάκι σας με ντίσκο μπάλες οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους που σας αρέσει. Θα δώσουν στο τζάκι σας μια σούπερ διασκεδαστική και ζωηρή εμφάνιση. Συνεχίστε αυτό το ντεκόρ ντοπαμίνης με θερμά ροζ φύλλα, ιδιόμορφα κεριά και κηροπήγια, έναν καθρέφτη σε ένα υπέροχο πλαίσιο, δημιουργικές επιγραφές και νέον και ούτω καθεξής.

Ντίσκο μπάλα διακόσμηση

Οι ντίσκο μπάλες είναι τέλειες για να γεμίσουν το χώρο σας με φως και λάμψη. Απλά κρεμάστε τις απέναντι από το παράθυρο, στον πολυέλαιο ή γύρω από μια πηγή φωτός, ώστε να αντανακλούν το φως. Μπορεί να κρέμονται σε ομάδες ή μια μεγάλη ντίσκο μπάλα. Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσετε μια ντίσκο μπάλα σε κάποιο τραπέζι ή κονσόλα, που θα προσθέσει μια πιο χαλαρή αίσθηση ακόμα και στην πιο επίσημη και εκλεπτυσμένη διακόσμηση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βάλετε όσες ντίσκο μπάλες οπουδήποτε θέλετε και να τις κρεμάσετε ακόμα και στο μπάνιο σας για μια διασκεδαστική και τολμηρή αίσθηση.

Δείτε ακόμη 50 Εκλεπτυσμένες Ιδέες Διακόσμησης με Σταχτί Χρώμα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 71 Ράφια Καλοριφέρ για Κάθε Εσωτερικό Χώρο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μυρωδιά αυγού,καθαρισμός πλυντηρίου πιάτων,κόλπα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πως να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Αυγού από το Πλυντήριο Πιάτων

64 Ιδέες για Γωνιακά Ράφια που Εξοικονομούν Χώρο

64 Ιδέες για Γωνιακά Ράφια που Εξοικονομούν Χώρο