in , ,

2 Απλά Κόλπα για να Ακονίσετε ένα Ξυράφι και να το Διατηρήσετε Περισσότερο

2 Απλά Κόλπα για να Ακονίσετε ένα Ξυράφι και να το Διατηρήσετε Περισσότερο
2 Απλά Κόλπα για να Ακονίσετε ένα Ξυράφι και να το Διατηρήσετε Περισσότερο

Υπάρχουν μερικά απλά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ξυραφιών μιας χρήσης με κοινά αντικείμενα που έχετε στη διάθεσή σας. Θα εκπλαγείτε με την απλότητα αυτών των τεχνικών που θα σας επιτρέψουν να εξοικονομήσετε χρήματα και να μειώσετε το οικολογικό σας αποτύπωμα αποφεύγοντας να πετάτε ξυραφάκια που είναι ακόμα χρησιμοποιήσιμα. Κάψατε το Πουκάμισό σας με το Σίδερο: Μην το Πετάξετε, Μπορείτε να το Φτιάξετε

2 Απλά Κόλπα για να Ακονίσετε ένα Ξυράφι και να το Διατηρήσετε Περισσότερο

Ακόνισμα ξυραφιού με βελόνα

Τα ξυραφάκια μιας χρήσης συχνά τείνουν να στομώνουν γρήγορα, αλλά με μια απλή βελόνα μπορείτε να τα επαναφέρετε στην αρχική τους αιχμηρή κατάσταση.

Διαδικασία:

  • Κρατήστε σταθερά το ξυράφι και τοποθετήστε μια μεγάλη βελόνα πάνω στις λεπίδες.
  • Στη συνέχεια, τρίψτε την στις λεπίδες, ασκώντας μέτρια πίεση, για περίπου ένα λεπτό.
  • Εάν το ξυράφι είναι πολύ στομωμένο, παρατείνετε αυτή τη διαδικασία.
  • Εναλλακτικά, τοποθετήστε τη βελόνα σε μια επίπεδη επιφάνεια, κρατήστε την με τα δάχτυλά σας και σύρετε τις λεπίδες ξυραφιού κατά μήκος της βελόνας.

Δείτε ακόμη Γιατί να βάλεις ένα ξύλινο μανταλάκι στο μπάνιο σου: Μόλις μάθεις Θα το κάνεις συνέχεια

Μετά από αυτά τα βήματα, τα ξυράφια σας, ακόμα και τα πιο φθαρμένα, θα ανακτήσουν την αποτελεσματικότητά τους σχεδόν σαν καινούργια.

Ακόνισμα ξυραφιού με τζιν

Για να ακονίσετε τις λεπίδες του ξυραφιού σας χρησιμοποιώντας τζιν, θα χρειαστείτε έναν άκαμπτο σωλήνα από χαρτόνι μικρής διαμέτρου (όπως αυτός από ένα ρολό αλουμινόχαρτο ή πλαστικής μεμβράνης) και ένα κομμάτι τζιν.

Διαδικασία:

  • Πάρτε τον άκαμπτο σωλήνα από χαρτόνι μικρής διαμέτρου και τυλίξτε τον με ένα κομμάτι τζιν. Βεβαιωθείτε ότι η εξωτερική πλευρά του τζιν (η πιο τραχιά πλευρά) είναι στραμμένη προς το εσωτερικό του σωλήνα.
  • Κρατήστε σταθερά το σωλήνα που καλύπτεται με τζιν. Με το ξυράφι, κάντε μια συρόμενη κίνηση κατά μήκος του τζιν, πηγαίνοντας από τη λαβή προς την άκρη της λεπίδας. Αυτή η κίνηση πρέπει να γίνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση από την αιχμή των λεπίδων για να μην στομώσουν.
  • Γείρετε ελαφρά το ξυράφι όταν τρίβετε για να ακονιστούν ομοιόμορφα όλες οι λεπίδες.
  • Επαναλάβετε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Ο αριθμός των επαναλήψεων θα εξαρτηθεί από τη φθορά των λεπίδων. Όσο πιο στομωμένες είναι, τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστούν.

πηγή φωτογραφίας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης Ένα Απλό Κόλπο για να Περάσετε Εύκολα την Κλωστή σε Βελόνα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY κοντίσιονερ με δεντρολίβανο,σπιτικό κοντίσιονερ,τριχόπτωση,γκρίζα μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

DIY Κοντίσιονερ με Δεντρολίβανο για να Αποτρέψετε την Τριχόπτωση

DIY ποντικοπαγίδα,αντιμετώπιση ποντικιών,συμβουλές για ποντίκια,κόλπα,χρήσιμα,

Ποντίκια στο Σπίτι: Το Κόλπο με το Μπουκάλι για να Απαλλαγείτε