in ,

6 Λόγοι που τα Λεμόνια Είναι Απαραίτητα στη Ρουτίνα Ομορφιάς σας

λεμόνια και ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
6 Λόγοι που τα Λεμόνια Είναι Απαραίτητα στη Ρουτίνα Ομορφιάς σας

Τα λεμόνια έχουν πολλά οφέλη για την υγεία επειδή είναι γεμάτα με βιταμίνες και μέταλλα. Μπορεί να τα χρησιμοποιείτε ήδη για να φρεσκάρετε το ποτήρι νερό σας ή ίσως να χρησιμοποιείτε λεμόνια στο μαγείρεμα των αγαπημένων σας πιάτων. Τα λεμόνια όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προϊόν ομορφιάς. Ένα λεμόνι μπορεί να κάνει θαύματα από το δέρμα σας μέχρι τα μαλλιά σας. Με αυτές τις συμβουλές ομορφιάς, θα θέλετε να χρησιμοποιείτε ένα λεμόνι κάθε μέρα. 3 Συμβουλές Ομορφιάς για να Καλύψετε τα Γκρίζα Μαλλιά Χωρίς Βαφή

6 Λόγοι που τα Λεμόνια Είναι Απαραίτητα στη Ρουτίνα Ομορφιάς σας

Σβήστε τις ουλές στο πρόσωπό σας

Ένα λεμόνι μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις ουλές στο πρόσωπό σας λιγότερο ορατές. Τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε είναι ένα λεμόνι και ένα βαμβάκι. Βάλτε λίγο χυμό λεμονιού στο βαμβάκι και ταμπονάρετε την ουλή μερικές φορές. Αφήστε το χυμό λεμονιού για λίγο και μετά ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό όχι μόνο βοηθά στη μείωση και στο ξεθώριασμα των ουλών, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαδικασία επούλωσης του δέρματος.

Καθαρίστε το δέρμα

Τα λεμόνια έχουν καθαριστική δράση στο δέρμα γιατί περιέχουν πολλές βιταμίνες. Χρησιμοποιήστε το χυμό ενός λεμονιού για να εξαφανιστούν οι σκούρες κηλίδες και τα σπυράκια. Τρίψτε λίγο χυμό λεμονιού στα σημεία, αφήστε τον για λίγα λεπτά και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό. Θα παρατηρήσετε διαφορά σε χρόνο μηδέν.

Ανοίξτε τα μαλλιά σας

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάτε στο κομμωτήριο για να κάνετε μερικές ανταύγειες στα μαλλιά σας. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας με ένα λεμόνι! Καλύψτε μερικές τούφες με χυμό λεμονιού και κάντε ηλιοθεραπεία για μια ώρα περίπου. Ο χυμός λεμονιού θα κάνει τα μαλλιά σας να γίνουν πιο ανοιχτά. Φροντίστε να κάνετε ένα ντους μετά από αυτή την ώρα στον ήλιο για να ξεπλύνετε όλο το χυμό λεμονιού.

Δείτε ακόμη Απαλλαγείτε από τις Ραγάδες και τις Ουλές για Πάντα με Λάδι Καρύδας

Όχι άλλη πιτυρίδα

Ένα λεμόνι μπορεί να είναι ο σωτήρας σας όταν έχετε πιτυρίδα ή ακόμα και απλώς ξηρό τριχωτό της κεφαλής. Φτιάξτε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού, νερό, ελαιόλαδο και τζίντζερ. Τρίψτε αυτό το εκπληκτικά αρωματικό μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής σας και αφήστε το δέρμα σας να απορροφήσει το μείγμα μέχρι να αισθανθείτε το τριχωτό της κεφαλής στεγνό στην αφή. Στη συνέχεια, εάν πλύνετε τα μαλλιά σας με λίγο σαμπουάν, η πιτυρίδα σας είναι πιθανώς πολύ λιγότερη αν δεν έχει εξαφανιστεί τελείως.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάντε ένα scrub

Έχετε παρατηρήσει αυτά τα ξεραμένα σημεια στα πόδια σας; Χαρίστε στον εαυτό σας ένα scrub ποδιών με χυμό λεμονιού! Ανακατέψτε λίγο χυμό λεμονιού με θαλασσινό αλάτι και τρίψτε τα πόδια σας με αυτό. Εάν πιστεύετε ότι το θαλασσινό αλάτι είναι πολύ τραχύ για το δέρμα σας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε λίγη καστανή ζάχαρη. Το scrub γίνεται λίγο πιο απαλό με σκούρα καστανή ζάχαρη. Αυτό το scrub με ζάχαρη και λεμόνι δεν είναι μόνο εξαιρετικό για τα πόδια, είναι επίσης υπέροχο να το χρησιμοποιείτε στα χείλη σας.

Φροντίδα νυχιών

Ο χυμός λεμονιού μπορεί επίσης να είναι φανταστικός για τα νύχια σας. Φτιάξτε ένα μείγμα από ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Αφήστε τα δάχτυλά σας να μουλιάσουν στο μείγμα για 15 λεπτά καθημερινά για μερικές ημέρες. Τα νύχια σας θα γίνουν πιο σκληρά από αυτή τη θεραπεία. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι αποκτούν πιο φυσικό χρώμα.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Αυτό το Σπιτικό Τόνερ Προσώπου θα Εξαφανίσει τις Ρυτίδες εν Ριπή Οφθαλμού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κάθε Φορά που Υποφέρετε από Διάρροια, Φάτε Αυτό το Κοινό Φρούτο

Κάθε Φορά που Υποφέρετε από Διάρροια, Φάτε Αυτό το Κοινό Φρούτο

DIY καθαριστικό γενικής χρήσης,σπιτικό καθαριστικό,καθαρισμός ντουλαπιών,καθαρισμός πατώματος,καθαρισμός τουαλέτας,καθαρισμός νεροχύτη,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Αναμείξετε Οδοντόκρεμα και Σαμπουάν: Το Θαυματουργό Καθαριστικό Γενικής Χρήσης