in , , , ,

Αυτό το Σπιτικό Τόνερ Προσώπου θα Εξαφανίσει τις Ρυτίδες εν Ριπή Οφθαλμού

Αυτό το Σπιτικό Τόνερ Προσώπου θα Εξαφανίσει τις Ρυτίδες εν Ριπή Οφθαλμού
Αυτό το Σπιτικό Τόνερ Προσώπου θα Εξαφανίσει τις Ρυτίδες εν Ριπή Οφθαλμού

Ο χρόνος είναι ασταμάτητος, όπως και η διαδικασία γήρανσης. Αν και δεν μπορούμε να σταματήσουμε την αλλαγή που έρχεται καθώς περνούν τα χρόνια, μπορούμε να τις επιβραδύνουμε και να την κάνουμε λιγότερο ορατή. Οι ρυτίδες είναι μεταξύ αυτών των πραγμάτων. Δεν μπορούμε να τις εμποδίσουμε να εμφανιστούν, αλλά με μια καλή ρουτίνα περιποίησης και τη σωστή περιποίηση, μπορούμε να τις κάνουμε λιγότερο εμφανείς. Γρήγορη και Οικονομική Φυσική Μάσκα για Σύσφιξη του Δέρματος του Προσώπου

Αυτό το Σπιτικό Τόνερ Προσώπου θα Εξαφανίσει τις Ρυτίδες εν Ριπή Οφθαλμού

Αυτό το υπέροχο σπιτικό τόνερ προσώπου μπορεί να αναζωογονήσει το δέρμα σας και να σας κάνει να φαίνεστε νεότερες από την ηλικία σας.

Συστατικά

1 λεμόνι
1/2 ποτήρι ροδόνερο
1/2 ποτήρι μπύρα

Διαδικασία

Στύψτε το χυμό από το λεμόνι.
Ανακατέψτε τη μπύρα και το ροδόνερο με το χυμό λεμονιού μέχρι να έχετε ένα μείγμα με πηχτή σύσταση.
Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας με ένα βαμβάκι πριν τον ύπνο.
Αφήστε το όλη τη νύχτα.
Επαναλάβετε κάθε βράδυ για να κάνετε το δέρμα σας πιο απαλό, πιο λείο και χωρίς ρυτίδες.

Λεμόνια για υπέροχο δέρμα

Τα λεμόνια έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες και βιταμίνες που θρέφουν και φωτίζουν το δέρμα. Δεν πρέπει να απλώνετε χυμό λεμονιού απευθείας στο πρόσωπό σας καθώς το επίπεδο του οξέος μπορεί να είναι πολύ υψηλό. Ωστόσο, ο χυμός λεμονιού μπορεί να κάνει ένα φανταστικό τόνερ προσώπου όταν αναμιχθεί με άλλα συστατικά που μπορούν να εξουδετερώσουν την οξύτητά του.

Θεραπεία ακμής

Το λεμόνι έχει πολλές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες που βοηθούν στην εξάλειψη των βακτηρίων από το δέρμα και στη θεραπεία της ακμής και των σπυριών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λεύκανση μαύρων στιγμάτων και σκούρων κηλίδων

Τα μαύρα στίγματα και οι κηλίδες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την εμφάνισή σας. Μπορεί να είναι ενοχλητικά και τείνουν να είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτά. Ωστόσο, μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες των λεμονιών. Το κιτρικό οξύ του χυμού λεμονιού είναι το κλειδί για την εξάλειψη των μαύρων στιγμάτων και σκούρων κηλίδων.

Αντιμετωπίστε προβλήματα λιπαρού δέρματος

Το υπερβολικά λιπαρό δέρμα μπορεί να προκαλέσει πολλά δερματικά προβλήματα και να επηρεάσει την καθημερινότητά σας. Τα λεμόνια έχουν ιδιότητες που μπορούν να συσφίξουν το δέρμα σας και να μειώσουν τη λιπαρότητα στο δέρμα σας, κάνοντας το πρόσωπό σας λιγότερο λιπαρό. Το πρόσωπό σας θα γίνει φρέσκο και λείο εν ριπή οφθαλμού.

Δείτε ακόμη Γήρανση δέρματος και Ρυτίδες: Τα δυο υλικά που μπορούν να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου κάτα 20 χρόνια

Μπύρα για να προστατεύει το δέρμα από τα μικρόβια

Περισσότερο από ένα νόστιμο ρόφημα, η μπύρα μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λαμπερό, υγιές δέρμα χάρη στα συστατικά της. Αυτό το ρόφημα μπορεί να ξεπλύνει τις τοξίνες από το δέρμα, διατηρώντας το καθαρό και λείο.

Ενυδατώνει το δέρμα

Το ξηρό δέρμα μπορεί να προκαλέσει πολλά δερματικά προβλήματα και να φαίνεται τραχύ, ξεφλουδισμένο και θαμπό. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας είναι απαραίτητη για την επίτευξη υγιούς λάμψης. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συνήθιζαν να ενυδατώνουν το δέρμα τους και να καταπολεμούν την καυτή ζέστη της ερήμου με λουτρά μπύρας.

Διατηρεί το δέρμα λαμπερό και απαλό

Η μπύρα είναι ζωτικής σημασίας για την απομάκρυνση των τοξινών από το δέρμα. Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας. Επιπλέον, οι βιταμίνες Β στη μπύρα βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικής και μεταξένιας υφής του δέρματος.

Προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το δέρμα μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Εδώ υπερέχει η μπύρα: περιέχει πολύ φερουλικό οξύ, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες UV.

Ροδόνερο για θρέψη της επιδερμίδας

Το ροδόνερο φημίζεται για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Είναι ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα περιποίησης.

Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Το ροδόνερο είναι η καλύτερη επιλογή για το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Οι απίστευτες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του διατηρούν το δέρμα νεανικό και λείο ενώ μειώνουν τη φλεγμονή.

Ένα υπέροχο καθαριστικό

Οι στυπτικές ιδιότητες του ροδόνερου βοηθούν στη σφράγιση των ανοιχτών πόρων. Αφού ατμίσετε το πρόσωπό σας, η εφαρμογή ροδόνερου μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη των τριχοειδών αγγείων και στη μείωση της ερυθρότητας.

Στυπτικές ιδιότητες

Οι στυπτικές ιδιότητες του ροδόνερου βοηθούν στο κλείσιμο των ανοιχτών πόρων. Η εφαρμογή ροδόνερου μετά τον ατμό μπορεί να σφίξει τα τριχοειδή αγγεία και να μειώσει την ερυθρότητα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Ο έξυπνος φυσικός τρόπος για πεντακάθαρη επιδερμίδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γρήγορη και Οικονομική Φυσική Μάσκα για Σύσφιξη του Δέρματος του Προσώπου

Γρήγορη και Οικονομική Φυσική Μάσκα για Σύσφιξη του Δέρματος του Προσώπου

Αναζωογονήστε τα Ταλαιπωρημένα Μαλλιά σας με Σκόνη Ζελατίνης

Αναζωογονήστε τα Ταλαιπωρημένα Μαλλιά σας με Σκόνη Ζελατίνης