in , , ,

10 Ξεπερασμένες Κομμώσεις που Καταστρέφουν και την πιο Άψογη Εμφάνιση

10 Ξεπερασμένες Κομμώσεις που Καταστρέφουν και την πιο Άψογη Εμφάνιση
10 Ξεπερασμένες Κομμώσεις που Καταστρέφουν και την πιο Άψογη Εμφάνιση

Οι τάσεις στα χτενίσματα και τα χρώματα μαλλιών τείνουν να αλλάζουν τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι μερικές φορές δεν έχουν χρόνο να συμβαδίσουν με αυτές. Μαλλιά και Ανταύγειες 2024: 25 Κοντά Κουρέματα με Πολύχρωμες Ανταύγειες που θα Εντυπωσιάσουν

Χάλκινα μαλλιά

© Instagram, Collin Xavier / Image Press Agency ABACA / Abaca / East News

Αυτό το χρώμα ήταν πολύ δημοφιλές τα τελευταία δύο χρόνια, και ενώ αυτή η τάση δεν φαίνεται να φεύγει ακόμη, υπάρχει ένα άλλο χρώμα που σιγά σιγά κυριαρχεί. Το Cherry Coke, που είναι ένα θερμό καφέ χρώμα με κόκκινους και μωβ τόνους.

Εξαιρετικά μακριά μαλλιά

LOIC VENANCE / AFP/ East News, Chris Pizzello / Invision / East News

Παρόλο που τα μακριά μαλλιά κάνουν την εμφάνιση πιο θηλυκή, οι ειδικοί της μόδας συμβουλεύουν να αποφύγετε την ιδέα των υπερβολικά μακριών εξτένσιον. Η τάση για φυσικό μήκος και πολυεπίπεδα κουρέματα είναι πλέον στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι θέλουν να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικοί.

Τέλειες μπούκλες

Allstar / Cinetext / Mark Liley / Mary Evans Picture Library / East News, Evan Agostini / Invision / East News

Φαίνεται ότι όχι πολύ καιρό πριν, όλες οι fashionistas έκαναν τα μαλλιά τους τέλειες μπούκλες μπροστά στον καθρέφτη. Αλλά τώρα αυτό το χτένισμα μπορεί να θεωρηθεί ξεπερασμένο. Αν θέλετε να φαίνεστε κομψές, χρειάζεστε απεριποίητες «κάθετες» μπούκλες.

«Πλαστικό» στυλ

Collin Xavier / Image Press Agency ABACA / Abaca / East News, VALERIE MACON / AFP / East News, © Instagram

Η κύρια ιδέα για το 2024 είναι να ελαχιστοποιήσετε το styling σας και να δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία των μαλλιών σας. Τα μαλλιά πρέπει να φαίνονται ανοιχτά και ογκώδη σαν να έχετε χρησιμοποιήσει ισιωτική λίγο.

Κούρεμα καπελάκι

Invision / Invision / East News, Courtesy Everett Collection / East News

Αυτό το κούρεμα σίγουρα δεν είναι για όλους. Εξάλλου σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες και το πρόσωπό σας πιο ογκώδες. Οι στιλίστες προτείνουν να δοκιμάσετε το ιταλικό καρέ. Αυτό το χτένισμα θα κάνει την εμφάνισή σας πιο αισθησιακή και λαμπερή και τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο ογκώδη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 27 Κουρέματα για Λεπτά Μαλλιά Ώστε να Αποκτήστε Ογκώδη Εμφάνιση

Κλάμερ μαλλιών

© Instagram, © Kalea Morgan / Unsplash, © Instagram

Οι στυλίστες πιστεύουν ότι αν και το κλάμερ είναι ένα εύχρηστο αξεσουάρ μαλλιών, είναι εντελώς ακατάλληλο για έξοδο. Κατά τη γνώμη τους, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιείτε για να πιάνετε τα μαλλιά σας όταν κάνετε δουλειές του σπιτιού, αλλά μέχρι εκεί.

Ταυτόχρονα, τα κομψά και ασυνήθιστα λαστιχάκια έχουν κερδίσει και πάλι δημοτικότητα. Πολλές διασημότητες κοσμούν πλέον το κεφάλι τους με φιόγκους, μικρές φουρκέτες, ακόμη και ειδικές καρφίτσες.

Σούπερ κοντές αφέλειες

Collin Xavier / Image Press Agency ABACA / Abaca / East News, © Apostolos Vamvouras / Unsplash

Αν και οι κοντές αφέλειες είναι δημοφιλής τάση εδώ και αρκετό καιρό, δεν είναι για όλες. Κάνει το μέτωπο να φαίνεται μεγαλύτερο και προσθέτει οπτικά χρονιά. Αλλά οι ατημέλητες αφέλειες κουρτίνα μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πραγματικά κομψές.

Πλατινέ ξανθό

© Jorik Kleen / Unsplash, © Instagram

Παρόλο που το πλατινέ ξανθό φαίνεται πολύ κομψό, οι ειδικοί ομορφιάς συνιστούν να εγκαταλείψετε αυτήν την απόχρωση το 2024. Πρώτα απ’ όλα, επειδή αυτός ο χρωματισμός είναι πολύ επιβλαβής για τα μαλλιά και είναι πιο δύσκολο να διατηρηθεί αυτό το χρώμα από άλλα.

Μια εξαιρετική εναλλακτική για τους λάτρεις των ξανθών θα είναι οι θέρμες και μελί αποχρώσεις ή το βάψιμο των μαλλιών σας με μικτές ανταύγειες.

Δύο αλογοουρές

Ringo, PacificCoastNews.com / EAST NEWS, MICHAEL TRAN / AFP / East News

Δύο αλογοουρές φαίνονται χαριτωμένες όταν είστε έφηβες, αλλά ως γυναίκες, αυτό το χτένισμα είναι λίγο γελοίο. Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη τρυφερότητα και ελαφρότητα στην εμφάνισή σας, τότε μια άλλη τάση θα σας σώσει.

Οι κορδέλες στο στυλ της δεκαετίας του ’60 σε συνδυασμό με ογκώδη χτενίσματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Και δεν είναι περίεργο, γιατί με αυτό το χτένισμα κάθε κορίτσι θα μοιάζει με μια όμορφη κούκλα.

Εφέ βρεγμένων μαλλιών

Marechal Aurore / ABACA / Abaca / East News, © https://www.instagram.com/p/CzpKOxSsth0/?img_index=4

Η τάση για βρεγμένα μαλλιά βρίσκεται στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας για αρκετά συνεχόμενα χρόνια. Αλλά τώρα πολλά κορίτσια έχουν αναθεωρήσει τη στάση τους σε αυτό το χτένισμα. Αυτή η εμφάνιση δεν είναι κατάλληλη για όλες και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το παρακάνετε με προϊόντα styling και αντί για ένα πολυτελές χτένισμα, μπορείτε να έχετε μόνο το αποτέλεσμα των βρόμικων μαλλιών. Οι στυλίστες προτείνουν να επιλέξετε έναν ψηλό κότσο με γυαλιστερή, φυσική υφή και μπούκλες.

πηγή

Δείτε επίσης Γυναίκες άνω των 50: Κομψά κουρέματα που θα αναδείξουν τη γοητεία σας και θα σας κάνουν να δείχνετε νεότερες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

νύχια Αγίου Βαλεντίνου,μανικιούρ Αγίου Βαλεντίνου,Αγίου Βαλεντίνου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,γιορτές,

50 Νύχια για του Αγίου Βαλεντίνου που θα σας Κάνουν Ακαταμάχητες

Το Μυστικό των Σεφ: Μαγειρική Σόδα στη Σάλτσα Ντομάτας

Το Μυστικό των Σεφ: Μαγειρική Σόδα στη Σάλτσα Ντομάτας