in , , , ,

Μάσκες Λαχανικών για Λαμπερό Πρόσωπο

Μάσκες Λαχανικών για Λαμπερό Πρόσωπο
Μάσκες Λαχανικών για Λαμπερό Πρόσωπο

Τα λαχανικά μπορούν να μετατραπούν σε μάσκες ομορφιάς. Εάν έχετε προβλήματα με το δέρμα του προσώπου σας, δοκιμάστε μερικές από αυτές τις φυσικές μάσκες λαχανικών. Πώς να Φτιάξετε Μάσκα Προσώπου με Ρύζι και Μέλι για Τέλειο Δέρμα

Μάσκες Λαχανικών για Λαμπερό Δέρμα

Μάσκα προσώπου με ντομάτες

Φτιάξτε πελτέ ντομάτας. Στο μείγμα προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού, μισό κουταλάκι του γλυκού σκόνη αργίλου και ανακατέψτε το καλά σε ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε τη να στεγνώσει. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό για να αποκτήσετε όμορφο δέρμα.

Δείτε ακόμη Αυτή η Σπιτική Κρέμα πριν τον Ύπνο θα Εξαφανίσει τις Πανάδες και τις Ρυτίδες στο Πρόσωπό σας

Μάσκα προσώπου από καρότο

Το καρότο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και είναι καλό για το ευαίσθητο δέρμα. Αυτό το λαχανικό χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπεία για την ακμή, τα μαύρα στίγματα και επίσης αντιμετωπίζει τη μελάγχρωση του δέρματος.

Φτιάξτε χυμό καρότου και προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού, μέλι και γάλα. Εφαρμόστε τη μάσκα και κάντε μασάζ για περίπου 2 λεπτά. Αφήστε το για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Επίσης, με αυτή τη μάσκα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις μαύρες κηλίδες στο δέρμα γύρω από τα γόνατα και τους αγκώνες.

Μάσκα προσώπου από πατάτα

Αυτή η μάσκα είναι εξαιρετική για όσους έχουν προβλήματα με ξηρό δέρμα. Τρίψτε την πατάτα και κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας με αυτήν. Ένας άλλος τρόπος χρήσης της πατάτας είναι να τρίψετε την πατάτα και να την ανακατέψετε με λίγο γάλα. Προσθέστε στο πρόσωπό σας και αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μάσκα προσώπου με σκόρδο

Το σκόρδο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, C και Ε που προστατεύουν το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου και τις ελεύθερες ρίζες.

Σε ένα μπολ προσθέστε 1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ, σκόνη σανταλόξυλου, χυμό λεμονιού και πάστα σκόρδου. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε μερικές σταγόνες γάλα για να γίνει ζύμη. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Δείτε επίσης Η Μαγική Σπιτική Κρέμα για να Εξαφανίσετε τις Ρυτίδες από το Πρόσωπό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πόνοι στους μύες,ανακούφιση μυϊκών πόνων,DIY κομπρέσα με ρύζι,ρύζι σε κάλτσα,συμβουλές υγείας,υγεία,

Πόνοι στους Μύες: Βάλτε Ρύζι σε μια Κάλτσα στο Φούρνο Μικροκυμάτων

Κιτρινίλες και Πουρί σε Τουαλέτες και Μπανιέρες: Πως να το Καθαρίσετε

Κιτρινίλες και Πουρί σε Τουαλέτες και Μπανιέρες: Πως να το Καθαρίσετε