in , , , , ,

Ύπνος με βρεγμένα μαλλιά: 7 Επιπτώσεις που σίγουρα θα σας κάνει να σταματήστε να το κάνετε τώρα!

Ύπνος με βρεγμένα μαλλιά: 7 Επιπτώσεις που σίγουρα θα σας κάνει να σταματήστε να το κάνετε τώρα!
Ύπνος με βρεγμένα μαλλιά: 7 Επιπτώσεις που σίγουρα θα σας κάνει να σταματήστε να το κάνετε τώρα!

Πολλές μητέρες και γιαγιάδες συμβουλεύουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να μην πάνε για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά για να μην πάθουν κρυολόγημα ή πνευμονία. Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχει αλήθεια σε αυτόν τον ισχυρισμό; Φαίνεται ότι αυτή η συμβουλή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει το να πάτε για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά. Γιατί πέφτουν τα μαλλιά σας κάθε φθινόπωρο; Τρόποι αντιμετώπισης!

Ύπνος με βρεγμένα μαλλιά

Ύπνος με βρεγμένα μαλλιά – Μην το κάνεις

Πονοκέφαλος

Ο ύπνος με βρεγμένα μαλλιά μπορεί πάντα να σας προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά τη διάρκεια του ύπνου η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται. Καθώς το σώμα θερμαίνεται, η υγρασία που έχει μαζευτεί στην πετσέτα που μπορεί να έχετε τυλίξει γύρω από το κεφάλι σας μπορεί να σας προκαλέσει πονοκέφαλο καθώς θα υπήρχε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.

Κολλημένα μαλλιά

Αν αποφασίσετε να κοιμηθείτε με βρεγμένα μαλλιά, θα μπορούσατε να καταλήξετε με πολλά κολλημένα μαλλιά το άλλο πρωί καθώς τείνουν να μπλέκονται και να δένουν μεταξύ τους. Όσοι έχουν μακριά μαλλιά πρέπει πάντα να αποφεύγουν να κοιμούνται με βρεγμένα μαλλιά.

Δείτε ακόμη Γιατί Πρέπει να Λούζετε τα Μαλλιά σας με Αναψυκτικά Τύπου Κόλα

Σπάσιμο τρίχας

Εάν αποφασίσετε να κοιμηθείτε με βρεγμένα μαλλιά, οι πιθανότητες είναι μεγάλες ότι είναι πιθανό να συμβεί σπάσιμο των τρίχων.

Κνησμός

Ο ύπνος με βρεγμένα μαλλιά μπορεί να προκαλέσει διαφορετικούς τύπους κνησμού. Αυτό οφείλεται στην υγρασία που σχηματίζεται στο δέρμα του κεφαλιού σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λοιμώξεις

Τα μαξιλάρια είναι ιδανικό μέρος για βακτήρια καθώς απορροφούν τον ιδρώτα, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τα έλαια του σώματος. Τα βρεγμένα μαλλιά μεταφέρουν την υγρασία στο μαξιλάρι που στη συνέχεια γίνεται η φωλιά για την ανάπτυξη βακτηρίων.

Πιτυρίδα

Το υγρό τριχωτό της κεφαλής μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων. Μπορούν είτε να αρχίσουν να παράγουν περισσότερο λάδι είτε να μειώσουν την παραγωγή του. Μπορεί να διαταράξει τη φυσική ισορροπία του pH του τριχωτού της κεφαλής. Ως αποτέλεσμα, είτε πρέπει να υποφέρετε από πιτυρίδα είτε από υπερβολικό λιπαρό τριχωτό της κεφαλής.

Μυϊκός πόνος

Οι ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας δεν μπορούν μόνο να προκαλέσουν μυϊκό πόνο, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε έντονες κράμπες και ακόμη και παράλυση του προσώπου.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 11 Κρυφοί Παράγοντες που Βλάπτουν τα Μαλλιά και Πως να τους Σταματήσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί οι Πολλοί Ανθρωποι Δεν Χρησιμοποιούν Πλέον Πανωσέντονα στα Κρεβάτια

Γιατί οι Πολλοί Ανθρωποι Δεν Χρησιμοποιούν Πλέον Πανωσέντονα στα Κρεβάτια

Χριστούγεννα 2023: 92 Ιδέες για Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Χριστούγεννα 2023: 92 Ιδέες για Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα